Sluk hurtigt iPhone-uret med en streg

IPhone Clock-appen har erstattet mange sengelæns alarmklokke derude, passer, da mange af os sover med en iPhone på en sengstand alligevel. Mens de fleste brugere ved, at du kan snooze / sove iPhone-alarmen ved bare at trykke på skærmen eller trykke på en af ​​de fysiske knapper på telefonen (volumen knapper, hjemme, strøm), færre kender dette handy little trick for hurtigt at slukke alarmen helt .


Alt du behøver for at slukke for vækkeuret, er at skubbe for at låse op for iPhone.

Dette er anderledes end det, som de fleste brugere gør, som skal slås for at låse op for deres telefon og derefter indtaste adgangskoden under forudsætning af, at hele sekvensen er nødvendig for at slukke alarmen for dagen i stedet for blot at slukke den. Men alle disse trin er ikke nødvendige for at deaktivere iPhone vækkeuret fra blaring lyd og støj, i stedet alt hvad du behøver at gøre er at sveipe for at låse op for telefonen . Det er det. Der er ingen grund til at indtaste adgangskoden og faktisk låse op for at afbryde alarmen. Det er kun tilstrækkeligt at slukke for den passerede låse skærm alene. Dette er faktisk hvad den lille tekst siger, hvis du ser forsigtigt ud på det, ikke at du bruger meget tid på at læse den swipeable tekst klokken 6:30, når du er sent på arbejde, men det er der.

Den indlysende ulempe for at lære, hvor nemt dette er, er muligheden for at overleppe, i det mindste hvis du er som mig og har en tendens til at snuble rundt i en groggy tilstand, da det at tage dette til muskelhukommelse kan betyde at swiping lukker alarmen op og så en fortsat sovende gennem en vigtig begivenhed ... oops. Så måske er det bedst husket, når iPhone sidder på et skrivebord eller kommode på tværs af rummet og ikke sengelinned.