Sådan låses telefoner op med IMEI (4 trin)

Når du køber en telefon fra en mobiludbyder, er den låst inde i den pågældende virksomheds service. Du skal normalt også acceptere en en- eller to-årig kontrakt, hvis virksomheden giver dig en gratis eller nedsat telefon. Du kan undgå denne kontrakt og frit skifte mellem udbydere og rejse uden for landet på andre netværk ved at låse din telefon op ved hjælp af IMEI-koden.

Trin 1

Find den 15-cifrede IMEI-kode. Dette er undertiden trykt på telefonen under batteriet. Du kan også nogle gange finde det på din telefons indstillingsside eller ved at indtaste en særlig kode for at få din telefon til at vise nummeret på din skærm. I mange tilfælde er denne kode * # 06 #

Trin 2

Hvis du ikke kan finde koden, skal du kontakte din nuværende tjenesteudbyder og bede om oplåsningskoden. Afhængigt af omstændighederne kan de bare give det til dig. Hvis du rejser uden for USA eller har gennemført din servicekontrakt, vil din mobiltelefonudbyder ofte give dig instruktioner om, hvordan du låser din telefon op.

Trin 3

Køb oplåsningskoden. Du kan billigt købe en oplåsningskode ved at levere IMEI-koden og din mobiltelefonmærke til en af ​​mange online-udbydere. For mellem $ 5-15 kan du modtage en oplåsningskode inden for en time. Ofte er dette den mest bekvemme måde at låse din telefon på. Nogle detailudbydere leverer muligvis også denne tjeneste, men sørg for, at det er et firma, der tilbyder planer fra mange mobiltelefonudbydere og ikke er detailplaceringen for en enkelt udbyder, såsom AT&T eller T-Mobile, der derefter vil tilmelde dig deres plan.

Download softwaren, og lås din telefon op selv. Du kan finde og downloade software til at låse op for en række forskellige telefoner online. Se afsnittet ressourcer i denne artikel for oplåsning af software og gratis oplåsningskoder.