Sådan modtager du Facebook-beskeder på din mobiltelefon

Med en lille konfiguration kan du få Facebook-beskeder og meddelelser sendt direkte til dine mobilenheder. Hvis du er en smartphone-bruger, er der tilgængelige apps til download, der sender dig push-underretningsopdateringer, mens ikke-smartphone-brugere kan modtage sms-opdateringer.

Om Facebook-apps på smartphones

Brugere af iPhone-, Android-, Windows- og Blackberry-enheder kan downloade to apps fra deres relevante appbutik for at bruge den fulde funktionalitet af både Facebook og Facebook Messenger. Messenger-appen giver dig mulighed for at sende / modtage onlinemeddelelser og understøtter generel besked på din telefon, mens Facebook-appen giver dig mulighed for at gennemse profiler, skrive på vens tidslinje, uploade billeder, få adgang til dit nyhedsfeed og mere.

Aktivering af push-underretninger på smartphones

Når hver app er installeret, skal du sikre dig, at Push Notifications er konfigureret for at modtage alarmer, når de sker. Sådan gør du:

  • iPhone: Åbn "Indstillinger", Underretningscenter "og derefter" Facebook. "Tænd" Vis i Underretningscenter "og" Vis på låseskærm. "
  • Android: Tryk på knappen "Indstillinger", derefter "Kontoindstillinger" og derefter "Meddelelser." Vælg "Mobile Push".
  • Windows telefon: Push-underretninger er automatisk slået til, men for at slå dem fra 8.1, skal du vælge "Meddelelse + handlinger" fra "Telefonindstillinger."

Facebook-tekst - SMS-beskeder til ikke-smartphones

Hvis du ikke har en smartphone, kan du stadig modtage opdateringer til din mobiltelefon i form af SMS-beskeder (bemærk, at der gælder standardgebyrer for testmeddelelser). Vælg ikonet "pil ned" øverst til højre på din Facebook-side på din personlige computer, og klik derefter på "Indstillinger", "Mobil" og "Tilføj en telefon." Følg prompten ved at udfylde dit land og operatør, og klik derefter på "Næste".

SMS bogstavet “F” med din telefon til 32665, dvs. FBOOK (dette nummer kan variere afhængigt af dit land / operatør, så sørg for at følge instruktionerne på skærmen for dette trin). En bekræftelseskode sendes tilbage til din telefon, som du derefter kan indtaste i feltet på Facebook-webstedet. Indtast koden, og klik derefter på knappen "Næste". Du modtager en bekræftelse på, at opsætningen var vellykket.

Fejlfinding af Facebook-tekst

Hvis din profil har nye meddelelser, og du ikke har modtaget en tekst, skal du fjerne dit nummer fra Facebook-tekster og gentage trinene ovenfor for at tilmelde dig. Hvis du prøver at sende tekstopdateringer til Facebook, og de ikke sender til din profil, skal du sikre dig, at du sender et korrekt SMS-nummer, at der ikke er inkluderet nogen signaturlinjer i din tekst, og at din celleudbyderplan stadig indeholder SMS-beskeder. .