Sådan fejlfindes og repareres et computerens bundkort

Computerbundkort er ikke ekstremt dyre, men de er en af ​​de vigtigste dele af enhver computer, fordi alt er tilsluttet bundkortet. Derfor kan fejlfinding af et bundkort være kompliceret. Når du tror, ​​du har et bundkortproblem, skal du foretage efterforskningsfejlfinding for at sikre dig, at du ved, at det er problemet.

Trin 1

Åbn computerkassen, og sørg for, at alt er tilsluttet helt. Løse forbindelser, især med RAM og grafikkort, kan medføre, at dit bundkort ikke fungerer korrekt.

Trin 2

Skift processor ud med en lignende processor. Fjern CPU-blæseren og CPU'en, og sæt en kendt CPU i bundkortet, og test computeren. En dårlig processor kan virke som et bundkortproblem.

Lod alle åbenbart løse dele eller forbindelser på bundkortet. Gør dette kun, hvis du er dygtig til lodning og ved, hvad der er løsnet. Den nemmeste løsning med hensyn til tid til et funktionsfejl på bundkortet er at udskifte det, fordi de ikke er dyre og normalt er for komplekse til, at den gennemsnitlige computerbruger kan diagnosticere og reparere.