Skift automatisk skrivebordsbaggrund til satellitbilleder af din aktuelle placering

Satellite Eyes er en pæn gratis app, der automatisk justerer din desktop baggrundsbaggrund til satellitbilleder af din nuværende placering. Pendle til arbejde, og du får se en ny baggrund end hvad du gør hjemme, flyver over hele landet eller verden, og det vil ændre sig med dig.

For en enkel app er der en hel del tilpasningsmuligheder til at ændre, hvordan tapeterne ser ud. Der er fire forskellige kortstile, som omfatter den generelt attraktive Bing Aerial satellitbilleder, Terrænkort, der ligner et generelt kort, Toner, der ser ret frygtelig ud og Akvarel, hvilket er præcis, hvad det lyder som. Derudover er der fire forskellige zoomniveauer, herunder Street Level, Neighborhood, City og Region. By- og regionindstillingerne kan enten se rigtig godt ud eller virkelig forfærdeligt, afhængigt af hvor god satellitbillederne er for området, og hvor mange terraformerende menneskelige livsformer har udført i din region på planeten Jorden. Hvis din opsætning indeholder flere skærme, finder du Satellite Eyes er smart nok til at udvide billedet over hver skærm.

  • Få satellit øjne fri fra udvikleren

Hvis du ikke vil have Satellite Eyes til automatisk at justere tapetet, når du ændrer steder, kan du åbne appen en gang på en valgt destination og derefter afslutte, baggrundsbilledet forbliver intakt. App'en anvender Location Services i Mac OS X for at fungere, hvilket betyder at du skal have dem aktiveret for at satellitbilledet er korrekt.


Forvalgspanelet er tilgængeligt via menulinjen og indeholder en hel del tilpasninger. Dette viser regional visning.


At se kvarterets udsigt malet i akvarel er abstrakt og attraktivt.

Ikke en fan af billeder af planeten fra satellitter? Det er ok, vi har ti gazillion flere wallpapers i vores arkiver.

Hoveder op til @ Daryl og Isiah for spidsen