Hvid iPhone 4 udgivelsesdato og skibsdato nær julen


Opdatering: Apple har bekræftet, at den hvide iPhone 4 vil blive udgivet i foråret 2011.

Påstanden nedenfor vedrørende skibsdato viste sig at være falsk information, men opretholdes for eftertiden:

Ligesom den sorte iPhone 4 bliver stadig mere tilgængelig, har en antaget e-mail-udveksling mellem Steve Jobs og en high schooler givet en hård udgivelsesdato til den længe ventede hvide iPhone 4-model. Ifølge den ubekræftede udveksling vil den hvide iPhone 4 skibes nær jul i år.

Her er e-mail-tråden:

Hej Steve, jeg hedder Nathan, jeg er en gymnasieelever fra San Bernardino. Jeg er også tilfældigvis en af ​​din største fan og en total Apple fanboy og stolt over at være.
Jeg har sparet penge for at købe den nye iphone 4. Jeg vil have den hvide, men Apple sagde, at det ikke vil være tilgængeligt før senere i år. Jeg ved, du skal spørges dette spørgsmål hundredvis af gange om dagen, men tror du, vi kan forvente at få den hvide iphone til jul?
Jeg håber du kan svare. Tak Steve.

Til hvilket Steve Jobs svarer:

Julen er senere i år.

Det største problem med de formodede e-mailudvekslinger mellem Steve Jobs og, ja, alle, er, at de praktisk talt er umulige at kontrollere. Denne seneste udveksling blev rapporteret af den iPhone-centriske iDB, der påpeger, at det altid er en mulighed, at det er en falsk udveksling.

At frigive den hvide iPhone 4 nær jul ville helt sikkert sørge for en hvid jul til de Apple-fans, der har holdt ud, indtil den hvide model er tilgængelig.

Opdatering: Som vi nævnte, er det altid en mulighed for, at disse e-mails er falske, og iPhoneDownloadBlog.com kom frem i dag med angivelse af, at e-mail-udvekslingen faktisk var en falsk.

Den Hvide iPhone 4 forventes afsendt i foråret 2011.