Sådan laver du dit eget land i Rise of Nations

I Rise of Nations, et strategispil i realtid, der blev frigivet af Microsoft i 2003, vælger spillerne fra 18 historiske civilisationer og fører en fra stenalderen til den industrielle tidsalder. Spilmotoren tillader ikke spillere at tilføje nye lande, kaldet nationer eller stammer, i spillet. Imidlertid kan spillere ændre en af ​​de eksisterende nationer til en ny nation.

Vælg en nation, der skal erstattes. Denne guide antager, at du valgte franskmanden, men vælg hvilken nation du ønsker.

Find, hvor Rise of Nations-spilfilerne er gemt på din harddisk. Normalt finder du dem i mappen "C: \ Program Files \ Microsoft Games \ Rise of Nations". Hvis du ikke kan finde dem i den mappe, skal du bruge menuen "Søg" på proceslinjen. Skriv "Rise of Nations" i søgefeltet, og tryk på "Enter".

Sikkerhedskopier filen "french.xml", der findes i "Rise of Nations \ tribes" -mappen. Sikkerhedskopier filen "rules.xml", der findes i "Rise of Nations \ data" -mappen. Enten kopierer og omdøber de originale filer, eller gemmer kopier et andet sted på din harddisk.

Åbn “french.xml” i din teksteditor. Rediger stammens navn, stammeledernes navne og bynavne. Hvis du ikke ønsker, at din nye nation skal have så mange ledere og byer som den oprindelige nation, skal du slette de ekstra linjer. Du kan også ændre værdierne "enhedskontinent" og "opbyg kontinent" for at ændre bygnings- og enhedskunstværkerne til din nye nation. Gem dit arbejde, og luk filen.

Åbn “rules.xml” i din teksteditor og søg efter navnet på den oprindelige nation. Du vil se en liste over kræfter, som nationen har i spillet. Skift værdierne, så de passer til din nye nation. Gem dit arbejde, og luk filen.

Tips

Du kan ændre "help.xml" -filen, så hjælpeskærmene i spillet har oplysninger om din nye nation uden at ændre gameplayet.

Hvis du ikke vælger at erstatte franskmanden, skal du sørge for at ændre værdierne for den stamme, du vælger, og ikke den franske.

Advarsler

Hvis du ikke tager sikkerhedskopi af de originale spilfiler, før du begynder at ændre dem, skal du muligvis geninstallere hele spillet for at spille den originale version.

Ændring af værdierne for din nations kræfter kan gøre spillet ubalanceret. Eksperimenter med de værdier, du vælger.