Mac Setup: Triple Display MacBook Pro Workstation

Denne uge fremhævede Mac opsætning er den fremragende arbejdsstation for små virksomheder ejer Cory C. Lad os hoppe lige ind og lære mere:

Hvad bruger du dit Apple gear til?

Jeg leverer computerreparation og webdesign gennem min forretning, Tech4Eleven (http://tech4eleven.com), så alt Apple-redskabet er virkelig praktisk.

Hvilken hardware er inkluderet i din Mac-opsætning?

Jeg købte min MacBook 15 "Pro i begyndelsen af ​​2013, lige fra Apple, da jeg ønskede det tilpasset til mine behov. Det er en 15, 4 ", 2, 6 GHz Intel Core i7 med 8GB Ram. Det sport en opgraderet 1TB Hybrid Drive og en 1680 × 1050 skærm.

Tilsluttet den bærbare computer er en Kensington Sd3500v USB 3.0 Universal Docking Station som kører 1 af de 23 "LG IPS235 displays, Logitech-højttalersystemet og giver mulighed for flere USB-forbindelser. Den anden 23 "LG IPS235 skærm forbinder direkte til den bærbare via mini-display port. LG-skærme holdes op af en fritstående, vandret, dobbeltmonteret mount af EasyMountLCD.

MStand Laptop Stand understøtter Macbook Pro.

Gracing Center Scene er en 64 GB iPhone 6+.

Også på mit skrivebord er en Wacom Intuos pen & touch lille pen tablet , et Plantronics M155 MARQUE Bluetooth Headset , Mobee Technology Magic Charger til Apple Magic Mouse og en 1. generation Pebble Smartwatch . Nøglerne er Logitech K750 Wireless Solar Powered Keyboard . Og selvfølgelig gør Apple Magic Mouse alt det, der peger og klikker på. Udskrivning og scanning leveret af en ydmyg Canon MG3120.

Jeg har lige færdig med at bygge skrivebordet og pallemuren i weekenden. Skrivebordet er en solid 10 fods fantastiske skrivebord plads. Tillader plads til alt mit udstyr og papirarbejde, min kones 13 "Macbook Pro og Canon printer.

Jeg har tilføjet og justeret denne opsætning siden 2013. Jeg elsker skærmbilledet, da jeg nemt kan se alle de programmer, jeg har kørt hele tiden.

Hvilke apps bruger du oftest til Mac? Og for iOS?

Til OS X bruger jeg stærkt brugsapplikationerne: mail, meddelelser, kalender, påmindelser og Safari. På toppen af ​​dem kan jeg ikke leve med Adobe Adobe Brackets

Til iOS, påmindelser, kalender og Safari. Jeg bruger Spark til min email, instagram, Spotify, Udklipsholder, Hangouts, MacHash nyheder, Flipboard, og selvfølgelig Crossy Road.

-

Nu er det din tur! Gå her for at komme i gang, det er bare et spørgsmål om at tage et par billeder af høj kvalitet af din Apple-opsætning, besvare nogle spørgsmål om hardware og brug, og send det videre til os!

Er du ikke klar til at dele din egen Mac-opsætning? Det er okay, du kan gennemse mange andre udvalgte opsætninger her.