Sådan får du MS Word til at kontrollere for sammensatte sætninger

Microsoft Word har et komplekst sæt stave- og grammatikkontrolværktøjer. Du kan indstille det til automatisk at kontrollere stave- og grammatikfejl og automatisk korrigere fejl, når du går videre. Word vil også kontrollere for skrivestilfejl, og du kan tilpasse indstillingerne til at opdage bestemte ting, såsom fragmenter, tegnsætningsfejl og sætningsstruktur. En sammensat sætning er en sætning, der inkluderer to uafhængige klausuler og er forbundet med en koordinerende sammenhæng. Koordinatorer er normalt forud for et komma og inkluderer "og, eller, heller ikke for, så, men og alligevel." En uafhængig klausul er en del af en sætning, der kunne stå alene. Brug Microsoft Words korrekturindstillinger til at opdage sammensatte sætninger.

Trin 1

Åbn et dokument i Microsoft Word.

Trin 2

Klik på "Microsoft Office-knappen." Klik på "Korrektur." Under "Når du korrigerer stavning og grammatik i Word, skal du klikke på rullemenuen ud for" Skrivestil. "Vælg" Grammatik og stil. "

Trin 3

Klik på "Indstillinger". Her kan du vælge, hvilke typer stilfejl der registreres. Word finder kun noget, hvis det har mistanke om en stilistisk eller grammatisk fejl.

Trin 4

Rul gennem afkrydsningsfelterne under overskriften "Stil". Vælg "Sætningsstruktur" for at få Word til at opdage sætningsfragmenter og overforbrug af sammenhænge i sammensatte sætninger. Vælg "Sætninger, der begynder med 'Og', 'Men' eller 'Forhåbentlig'" for at registrere brugen af ​​"plus" mellem uafhængige klausuler. Hvis du er bekymret for ordligheden, skal du vælge "Sætningslængde".

Trin 5

Klik på "OK".

Åbn "Korrektur" -vinduet under "Word-indstillinger" igen for at lave Word-grammatikfejl, mens du skriver. Klik på afkrydsningsfeltet ud for "Marker grammatikfejl, når du skriver." Du får vist en understregning, når der opdages en fejl. Højreklik på sætningen for revisionsforslag.