Sådan dæmpes tasterne, når du skriver på en Toshiba-bærbar computer

Taster får ofte Windows til at producere forskellige systemlyde, især på bærbare computere, og disse lyde kan være irriterende. Selvom det er muligt blot at deaktivere lyd helt, forhindrer det dig i at høre lydene fra andre applikationer. Således bliver det nødvendigt at lukke tasterne fra at aktivere enhver lyd i Windows, mens applikationer kan producere deres normale lyde. Windows giver os mulighed for at gøre dette hurtigt og effektivt uden tredjepartssoftware.

Trin 1

Åbn kontrolpanelet. Adgang til det kan være lidt anderledes baseret på hvilken version af Windows du i øjeblikket bruger på din Toshiba-bærbare computer. Venstreklik på Start-menuen i nederste venstre hjørne af din skærm, og klik derefter på knappen Kontrolpanel.

Trin 2

Åbn vinduet Lyd. Find lydikonet i kontrolpanelet, og dobbeltklik på det. Venstreklik på fanen "Lyde" øverst i vinduet.

Trin 3

Skift lydplan. Lydplanen er grundlæggende konfigurationen af ​​Windows 'grundlæggende lyde. Dette inkluderer Windows-underretninger, logger af og på og enhver form for fejlmeddelelse, der vises. Klik på rullemenuen i venstre side af vinduet og venstre klik på "Ingen lyde".

Gem og genstart computeren. Venstreklik på knappen "Anvend" i nederste højre hjørne af vinduet for at gemme de ændrede indstillinger. Dette kan tage et par sekunder. Til sidst skal du genstarte din computer.