Hvad sker der, hvis du mister et gamefly-spil?

Gamefly er en service, der giver dig mulighed for at få spil leveret direkte til dit hus mod et månedligt gebyr. Ligesom alt, hvad der kommer via mailen, er der tidspunkter, hvor det kan gå tabt under transport. Måske har du modtaget spillet, men bare mistet det alene. Frygt ikke, for Gamefly har løsninger til ethvert problem, der måtte opstå i forbindelse med spil.

Du har ikke modtaget spillet

Der er tidspunkter, hvor et spil kan gå tabt i transit til dig. Gamefly siger, at du ikke er ansvarlig, hvis dette sker. Hvis der er gået mere end syv dage siden spillet blev sendt, og du ikke har modtaget det, beder Gamefly dig om at rapportere det som et forsendelsesproblem og vælge "Spillet er aldrig ankommet." Gamefly vil gøre sin egen undersøgelse for at finde ud af, hvad der skete med spillet.

Gamefly har ikke modtaget spillet

Du har nydt dit spil og sendt det tilbage til Gamefly som normalt, men efter mere end syv dage bemærker du, at Gamefly stadig ikke viser det som modtaget. Gamefly angiver også, at du ikke er ansvarlig, hvis dette sker. Hvis du efter syv dage bemærker, at dit spil ikke er modtaget, skal du blot rapportere et forsendelsesproblem og vælge "GameFly har aldrig modtaget mit retur". Igen vil Gamefly indlede sin egen efterforskning for at finde spillet.

Spillet var tabt eller beskadiget

Et tilfælde, hvor du ville være personligt ansvarlig for et spil, ville være, hvis du skulle miste eller skade et af Gameflys spil. Hvis spillet kan købes, skal du starte et køb af spillet gennem din GameQ. Hvis det ikke er muligt at købe, skal du rapportere et forsendelsesproblem og vælge "Jeg har mistet / beskadiget spillet." Gamefly påbegynder fakturering af den mistede eller beskadigede titel.

Mistet ærme

Et mindre alvorligt problem ville være at miste ærmet eller konvolutten for at returnere spillet. Hvis du har mistet den forudbetalte konvolut for at returnere spillet, kan du anmode om en ved at rapportere et forsendelsesproblem og vælge "Jeg har mistet spilets ærme eller mailer." Gamefly sender dig straks en anden. Hvis du har mistet ærmet, skal du blot skrive dit navn og e-mail-login på et ark papir og pakke spillet ind i det.