Mac-opsætninger: Smukt minimalistisk videoredigerings arbejdsstation

Denne uge Mac opsætning kommer til os fra B. Van, en videoredaktør og studerende, der har et flot og rent skrivebord og stor hardwarekonfiguration, lad os lære mere:

Hvilket gear består af din Mac-opsætning?

Opsætningen omfatter:

  • 27 "Apple Thunderbolt Display
  • 13 "Macbook Pro - midten af ​​2012-modellen - Intel Core i7 2, 8 GHz CPU med 16 GB RAM
  • Audyssey Wireless Bluetooth-højttalere
  • Apple Magic Mouse
  • Apple Wireless Keyboard
  • iPhone 5
  • iPad mini

Hvad bruger du dit Apple gear til?

Jeg bruger hovedsageligt mit setup til videoredigering, som den 27 "Thunderbolt Display er perfekt til. Det giver mig mulighed for at se flere vinduer på samme tid, hvilket i høj grad øger produktiviteten. Opsætningen bliver også brugt til almindeligt skolearbejde, hvilket igen øger min produktivitet meget. Gør alt glat og hurtigt, og tillader ingen forsinkelse, er 2.8 GHz-processoren og høj hukommelse ved 16 GB.

Har du nogen yndlingsapps eller apps, som du bruger oftest?

Min mest anvendte app er Final Cut Pro X, det er ekstremt kraftfuldt, hvilket gør det muligt at lave et højt kvalitetsvideoprogram i et ekstremt hurtigt tempo (redaktørens note: Der er en 30-dages gratis prøveversion af Final Cut X til rådighed for dem, der er interesseret i at prøve det). Jeg håber, det får et redesign til at gå sammen med de nyligt opdaterede apps som iMovie, iPhoto og Garageband.

Tapetet, jeg bruger på min skærm, er et af standardindstillingerne fra iOS 7, den blå nebula, med tapetet optimeret til Mac-skærme, det kan downloades herfra på DeviantArt.

Har du noget andet, du gerne vil dele om din opsætning?

Plakat på væggen er en plakat af Steve Jobs, min største inspiration, der holder den nyligt udgivne første iPhone. Jeg købte den fra eBay, men er desværre ikke tilgængelig længere. Der er flere lignende flotte plakater som denne eller den ene.

-

Har du en Mac-opsætning, du vil have vist? Vi kan ikke få dem alle, men svar på et par spørgsmål om opsætning, hardware og brug, og send os et par billeder af høj kvalitet til [email protected], og dine kan blive plukket!