6 måder at maksimere produktivitet på små skærme og Mac bærbare computere

Mange mennesker sammenligner produktiviteten med skærmstørrelsen og antager, at det er svært at få meget arbejde udført på en lille skærm. Det er simpelthen ikke sandt, jeg bruger en MacBook Air med 11 "displayet og brug følgende tips til at holde fokus og maksimere produktiviteten med den lille skærm.

  • Skjul inaktive apps - Brug kommando + Option + H for at skjule alle applikationer og windows med undtagelse af den aktive app. Du kan også vælge + Klik ud af en bestemt app for at skjule det, når du begynder at arbejde andetsteds. Skjulte apps er nemme at identificere, hvis du aktiverer gennemsigtige ikoner i Dock.
  • Auto-Hide Dock - Hit Command + Option + D for at aktivere automatisk skjulning af Dock, indkald det ved behov ved at skubbe til bunden af ​​skærmen med markøren. Dock er en stor app launcher, men hold den skjult, når den ikke er i brug.
  • Brug Fuldskærms Apps - Fuldskærms apps hjælper dig med at holde fokus og få mest muligt ud af små skærmbilleder. Jeg vil foreslå, at funktionen er designet med Mac laptops i tankerne, så glem ikke at bruge det. Klik på pilikonerne i øverste højre hjørne af en app for at komme ind i fuld skærm.
  • Brug virtuelle skriveborde - Opret nye stationære computere via Mission Control ved at svinge over det højre hjørne og klikke på knappen +. Brug dette med Fuldskærms apps til at skabe en god desktop-arbejdsgang, der hurtigt kan swiped mellem
  • Tildel Window Positioner og Split Screen - Utility apps, der tildeler vinduespositioner og opdeler skærmen mellem aktive apps, er meget nyttige til bærbare computere, jeg bruger DoublePane, men der er gratis muligheder. Brug disse når som helst, du skal se to apps på én gang.
  • Brug en ekstern skærm eller et AirDisplay * - Tilslut eventuelt en bærbar Mac til en ekstern skærm. For mig er det en Acer 22 "skærm eller iPad og Air Display. Er dette snyd? Måske, men din produktivitet er ligeglad.

Har du ideer om, hvordan du får mest ud af en Mac med begrænset skærm fast ejendom? Er de OS X tips eller hardware tricks? Lad os vide i kommentarerne.