Sådan løses statisk på en mobiltelefon

Når du taler i din mobiltelefon, kan du lejlighedsvis støde på statisk over højttaleren. Denne knitrende lyd er ekstremt irriterende og kan gøre det vanskeligt at forstå, hvad den anden part siger. Et par problemer er normalt skylden for denne irritation, hvoraf de fleste kan rettes derhjemme let og hurtigt.

Trin 1

Tør telefonen af, hvis du har svedt. Sveden kan komme ind i højttaleren (eller headsettet) og skabe en knitrende lyd. Du skal muligvis vente på, at enheden er tør, før du bruger den igen.

Trin 2

Sluk for telefonen, og lad den være slukket, hvis telefonen er blevet for våd. Du skal lade telefonen tørre ud for at undgå yderligere skader. Lad det være i flere timer. Selvom ydersiden er tør, kan det tage et stykke tid at tørre ud af indersiden af ​​telefonen.

Trin 3

Hold dig væk fra mikrobølger. Frekvensen af ​​mikrobølgeovnen kan påvirke telefontjenesten og forårsage hård statik på højttaleren.

Trin 4

Flyt væk fra store metalenheder. Disse objekter kan hoppe rundt om et signal og forårsage problemer med højttaleren og headsettet.

Tag din telefon til din udbyder af trådløse tjenester, hvis højttaleren fortsætter med at knitre. Der kan være et problem med højttaleren. De trådløse servicemedarbejdere kan fortælle dig, om højttaleren er beskadiget (typisk enten på grund af overdreven lydstyrke eller vandeksponering).