Sådan parres Bluetooth med en Toshiba

Med trådløs teknologi, der overtager verden, tilføjes Bluetooth-funktioner til enheder på alle medier. Trådløs Bluetooth, der først blev vist på mobiltelefoner og mobile enheder, er blevet udvidet til bærbare computere. Blandt de computerproducenter, der tilbyder Bluetooth, har Toshiba gjort sine bærbare computere i stand til at rumme denne trådløse funktion gennem en lille USB-adapter, der sættes direkte i computeren. Toshiba-adapteren bruger den samme teknologi som mobiltelefon Bluetooth og skal kun aktiveres på din computer, for at den kan parres med enheder i nærheden.

Trin 1

Find programmet "Bluetooth Stack" på din computer, og dobbeltklik på det for at åbne det. Det er oprindeligt tilgængeligt som et skrivebordsikon, men kan også findes i dine programmer.

Trin 2

Klik på "Forbindelsesindstillinger" i menuen "Bluetooth Stack", og vælg "Bluetooth Discovery Mode." På dette tidspunkt kan du tænde den enhed, du vil parre din computer med.

Trin 3

Vælg "Tilføj enhed" i hovedmenulinjen i Bluetooth Stack, og klik på "Tilføj". Klik på "Næste" på den første side af "Bluetooth-guiden Tilføj."

Trin 4

Søg på listen over tilgængelige Bluetooth-enheder til den enhed, du prøver at parre med. Klik på den ønskede enhed, og vælg "Næste".

Indtast adgangskoden til din enhed, og klik på "Par." Tillad enhederne at oprette forbindelse og klik på "Udfør".