Sådan bruges en computer som fasttelefon

Det plejede at være, at du havde brug for en fastnet for at oprette forbindelse til Internettet ved hjælp af et opkaldsmodem. Siden da har situationen gennemført en komplet 180, og nu kan du oprette forbindelse til Internettet uden en fastnet overhovedet. Derudover kan du simulere at have en fastnet ved hjælp af Internettet. Du bliver nødt til at indgå kontrakter om tjenester fra et onlinetelefonselskab, men hvis du gør det, får du et stabilt telefonnummer samt muligheden for at foretage udgående opkald fra din computer.

Trin 1

Besøg online-telefonudbydere som Skype, Yahoo Voice eller Vonage, og sammenlign priser. Fra 2010 har Vonage de bedste muligheder for internationale opkald, mens Yahoo er den mest overkommelige.

Trin 2

Tilmeld dig den service, du vælger. Processen kræver indtastning af økonomiske oplysninger, da du faktureres månedligt. Du får også mulighed for at vælge dit nye telefonnummer og områdekode. De tilbyder muligvis ikke et områdenummer i dit område, men du kan stadig bruge tjenesten med en anden områdenummer. Dette koster dig ikke noget ekstra, selvom det måske hæmmer opkaldere, der ønsker at undgå langdistanceregninger.

Download og installer din online telefontjenestes klient. Klienten er et program, der modtager indgående opkald og fører en adressebog med dine kontakter. Når du vil foretage et udgående opkald, gør du det fra klienten. Behandl den som din nye telefon, og hold den åben hele tiden, så du ikke går glip af et opkald.