Sådan oprettes en Flash-banner med HTML

Flash-bannere er animerede billedfiler, der ofte indeholder annonceindhold. De er et almindeligt fænomen på Internettet. De fleste mennesker har set utallige Flash-bannere langs toppen af ​​websider. De er typisk korte og brede og indeholder aktive billeder, der løkker på ubestemt tid. Oprettelse af et Flash-banner fra bunden kræver ekspertise inden for computerprogrammering. Der findes dog mange tjenester, der tillader enhver at tilpasse et Flash-banner og indsætte det på en webside via HTML. En "integreret" HTML-kode gives til brugeren, som derefter integrerer denne med en sides ekstra HTML-indhold. Processen er ret ligetil. Nogle tjenester er gratis. Mere attraktive bannere produceret på denne måde koster et gebyr.

Trin 1

Besøg den gratis Flash-bannergenereringstjeneste på banner-generator.net. Webstedet giver brugerne mulighed for at oprette Flash-bannere i to størrelser til integration på deres egne websider. Tjenesten leverer en række præ-bygget Flash-bannerdesign, der kan tilpasses med enhver tekst, som brugeren ønsker. Ud over de forskellige grafiske baggrunde blandt bannertyperne kan den tilpassede tekst enten blinke, rulle eller falme ind ved hjælp af animerede effekter. Brugeren vælger blot et banner fra listen, indtaster derefter den ønskede tekst, farver og den URL, som banneret linker til, og derefter vises indlejringskoden på skærmen. Denne kode kopieres let og indsættes på enhver HTML-side ved hjælp af en standard teksteditor. HTML-websiden viser derefter et Flash-banner.

Trin 2

Opret et Flash-banner på 123-banner.com. Processen er hurtig, og de fleste brugere kan få deres Flash-banner oprettet inden for få minutter eller mindre. 123-bannertjenesten er gratis. Der leveres mange skabeloner, herunder bannere, der spiller lyd ud over grafisk animation. Udover konventionelle Flash-bannerlayouter tilbyder tjenesten også "skyskraber" -format Flash-bannere. Disse er formet til at løbe lodret langs siden af ​​en side snarere end over toppen af ​​en side. Brugere kan uploade deres egne billeder, så de også kan integreres i bannerne. Når det er oprettet, får du HTML-kode med Flash-banner, som du kan indsætte på en webside.

Køb et mere professionelt tilpasset Flash-banner fra flashbannernow.com og se, hvilken forskel $ 30 gør. Denne service tilbyder en gratis demo for alle, der overvejer deres designpakker. Som med andre online Flash-banneroprettelseswebsteder giver Flash Banner Now en let interaktiv grænseflade, hvor brugerne kan oprette deres eget Flash-banner i øjeblikke. Det er kvaliteten af ​​Flash-bannerprodukter, som systemet opretter, der sætter Flash Banner Now væk fra de mange tilgængelige gratis tjenester. Disse bannere vil sport din tekst i specielt professionelle animationer, der vil fange øjet for mange besøgende. Tilføj HTML-koden fra Flash Banner Now til enhver webside for øjeblikkelig visning.