Sådan omdannes et Word-dokument til en JPG

Konvertering af et Word-dokument til en JPEG- eller JPG-billedfil er en nyttig måde at dele indholdet af et dokument med en person, der ikke har adgang til Microsoft Word. Det gør det meget lettere at uploade et Word-dokument online, da billedfiler er meget lettere for nogle internetprogrammer at uploade. Mens der er mange forskellige ordentlige softwareprogrammer, der kan konvertere Word-dokumenter til billedfiler, leverer Windows alle de nødvendige værktøjer uden at skulle downloade tredjepartsprogrammer.

Trin 1

Åbn det Word-dokument, som du vil konvertere til en JPEG-billedfil.

Trin 2

Zoom ind og ud af dokumentet for at fange det indhold, du vil have vist i billedfilen. Du kan ændre skrifttypens størrelse og type samt andelen af ​​billederne, så de passer mere til dit billede.

Trin 3

Tryk på knappen "Udskriv skærm" på dit tastatur. Denne knap findes normalt over den øverste del af dit tastatur og er repræsenteret af "[Prnt Scrn]." Dette kopierer midlertidigt hele området på din skærm inklusive andre synlige dokumenter og programmer, der er åbne og kører.

Trin 4

Åbn Microsoft Paint. Du kan få adgang til dette program ved at vælge "Tilbehør" i menuen Start i Windows.

Trin 5

Vælg fanen "Hjem", hvis du bruger den nye version af Microsoft Paint, der er inkluderet i Windows 7. For ældre versioner af Paint skal du blot klikke på "File" -fanen for at åbne en rullemenu. Derfra skal du vælge "Indsæt". Dit billede skal nu være synligt.

Trin 6

Foretag de ændringer, du kan lide på billedet. Du kan beskære, rotere, ændre størrelse eller ændre farverne på dit billede samt anvende mange andre redigeringsmuligheder.

Klik på fanen "Hjem" igen, og vælg derefter "Gem som." Du kan nu vælge at gemme dit billede som et antal forskellige filformater, inklusive JPEG.