Overfør en afspilningsliste fra iPhone, iPod eller iPad til iTunes

Har du en musikspilningsliste på en iPod, iPhone eller iPad, som du vil flytte til iTunes på din computer? Det er ret nemt:

  1. Slut iPod, iPhone til computeren og start iTunes
  2. Under menuen "Enheder" skal du finde den afspilningsliste, du vil kopiere til computeren, og højreklikke på afspilningslisten, og vælg derefter "Eksporter"
  3. Navngiv afspilningslisten og vælg "XML" som filetypeformat og gem filen til et sted let at finde, som skrivebordet
  4. Træk menuen "Fil", gå til "Bibliotek" og vælg nu "Import playlist", vælg den XML-spillelistefil, du eksporterede i det foregående trin

Afspilningslisten fra iOS-enheden er nu i iTunes på computeren, finder den under afspilningslisten. Du skal naturligvis have musikken på afspilningslisten i iTunes for at afspilningslisten skal fungere, hvis du ikke har musikken, fordi du skiftede computere, skal du først overføre musikken fra iOS-enheden til computeren.

Dette er en fantastisk løsning, hvis du har mistet afspilningslister fra iTunes, og standardgendannelsesprocessen ikke fungerede, eller hvis du lige har brugt meget tid på at tilpasse afspilningslister direkte på en iOS-enhed, og du vil nu nyde dem på computer.

Dette virker det samme i Mac OS X og Windows.

Takket være Jennifer til tip ideen