Sådan får du Album Cover Artwork til iTunes

Vidste du, at iTunes kan finde manglende Album Artwork til dig? Hvis du har rippet dine egne cd'er eller downloadet musik fra hele internettet, er det ikke ualmindeligt, at sange mangler albumkunst.

Men bekymre dig ikke, du kan fornemme udseendet af din iTunes musiksamling ved at bruge en fremragende funktion, der automatisk henter albumkunst. Det er ret simpelt og fungerer det samme i iTunes på Mac og Windows. Læs videre for at finde ud af, hvordan du får album kunst til at udfylde din iTunes musiksamling.


Bemærk, at du skal have en aktiv internetforbindelse til dette trick til at arbejde, fordi iTunes overfører albumkunst fra fjernbetjeninger (formodentlig fra Apple).

Hvordan man mangler Album Cover Artwork i iTunes

iTunes vil downloade al den album kunst det kan, helt gratis. Dette virker i Mac OS X og Windows versioner af iTunes.

  1. Start iTunes
  2. Træk menuen "Avanceret" ned
  3. Vælg "Get Album Artwork"

iTunes vil nu downloade kunsten og automatisk opdatere din musik. Lad iTunes gøre det er ting, du vil se en statuslinje og mængden af ​​illustrationer, der skal downloades. Det kan tage et stykke tid, hvis du har mange manglende albummer (som skærmbilledet nedenfor):

Udfyldning af manglende albumkunst er en af ​​de nemmeste måder at gøre iTunes mere attraktivt, især i albumcovervisning eller når du bringer musik til din iPod eller iPhone.

Sammenlign det øverste billede, hvor manglende kunst er blevet udfyldt med denne:

Hvad vil du hellere se på?

Dette tip er særligt cool at kombinere med iTunes Album Art Mini-Player, som er indbygget i iTunes 10 og sidder på skrivebordet.