Sådan kontakter du kongressen, hvis jeg har brug for hjælp til handicap

Medlemmer af kongressen vælges til det amerikanske repræsentanternes hus og det amerikanske senat. Ud over at skrive og vedtage lovgivning har hvert medlem et fuldtidsansat personale, der beskæftiger sig med konstituerende sagsbehandling for den valgte embedsmand. Hvis du har et handicapproblem, skal du åbne en sag med dit valgte husmedlem og to amerikanske senatorer. Vær ikke bange for at kontakte alle tre embedsmænd, da de er valgt til at betjene alle deres vælgere. Enhver af dine tre føderale repræsentanter kan muligvis løse dit problem.

Trin 1

Find dit medlem af Kongressens kontaktoplysninger. Du er repræsenteret af et medlem af US Repræsentanternes Hus og to amerikanske senatorer i henhold til den amerikanske forfatning. Husmedlemmer vælges af nummererede distrikter, mens hver stat har to valgte senatorer.

Trin 2

Skriv postadresser, telefonnumre og faxnumre til din repræsentant og dine amerikanske senatorer.

Trin 3

E-mail dit medlem af kongressen og begge amerikanske senatorer. Medarbejdere læser rutinemæssigt e-mail fra bestanddele, der bor inden for de rette jurisdiktioner. Medtag tilstrækkelige detaljer, så medarbejderen kan løse dit problem. Vær så kort, men så nøjagtig som muligt. For eksempel, hvis du blev nægtet sociale ydelser ved invaliditet, skal du medtage den nøjagtige årsag i brevet og anmode om hjælp til at opnå fordelene. Citér specifikke linjer fra afvisningsbrevet, du modtog i mailen.

Trin 4

Ring til medlemmets kontor ud over at sende en e-mail. Fortæl medarbejderen, at du har brug for hjælp til dit handicap, såsom at få en socialsikringsydelse. Medarbejderen åbner en sag for dig og sporer din sag, indtil den er løst.

Skriv et brev til dit medlem af kongressen, der beskriver dit problem. Fax dog brevet til dem for hurtigere svar. Afsendelse af brevet via posthuset, selvom det er acceptabelt, vil tage længere tid at nå din valgte embedsmand.