8GB RAM Opgradering til MacBook Pro, iMac, osv. For $ 75 med gratis forsendelse

Denne aftale er varm. I et begrænset tidsrum kan du købe et væsentligt 8GB 204-PIN PC3-8500 SODIMM DDR3 RAM opgraderingssæt til $ 75 fra Amazon, prisen inkluderer gratis forsendelse.

Kritisk betragtes bredt som en af ​​de bedre mærker af RAM på markedet. Dette er en ekstraordinær aftale for en 8GB RAM opgradering og uden tvivl den billigste pris, jeg har set for et sådant kit. En del af grunden til at det er så billigt er, at der er en $ 15 instant rabat, der gælder på Amazon indtil 1/27/2011 ... med andre ord har du tre dage til at få den lave pris.

  • Kritisk 8GB 204-PIN PC3-8500 DDR3 RAM Opgraderingssæt - $ 75 med gratis forsendelse

Til sammenligning betalte jeg $ 115 for 8 GB for et par måneder siden, du kan læse min MacBook Pro 8GB RAM-opgraderingsoversigt, hvis du har savnet det. Kort sagt, hvis du er en strømbruger eller intenst multi-tasker, vil du virkelig sætte pris på den ekstra hukommelse.

Opgraderingssættet skal fungere med nogen af ​​de nyere MacBook Pro-, MacBook-, Mac Mini- og iMac-modeller, men du vil gerne kontrollere, at din Mac understøtter det. Hvis du ikke er sikker på, om du har mere hukommelse, skal du tjekke ud Har min Mac brug for mere RAM?