Sådan får du vist en fil med en PS-udvidelse på en Windows-computer

".Ps" filtypen kan være en af ​​tre ting: en Adobe PostScript-fil, en ACDSee Photo Manager 2009-fil eller en Microsoft Works-relateret fil. For at se en ".ps" -fil vil du finde ud af, hvilke af disse tre typer ".ps" -filer det er, og derefter bestemme, hvilke Windows-kompatible programmer der kan åbne den. Derefter downloader du det relevante program, hvis du ikke allerede har det (se afsnittet Ressourcer) og åbner filen i det pågældende program (se afsnittet Tips). Processen er let, hvis du følger denne vejledning.

Trin 1

Find ud af, om filen med filtypenavnet ".ps" er en Adobe PostScript-fil, en ACDSee-fil eller en Microsoft Works-relateret fil. Det er sandsynligvis en Adobe PostScript-fil, fordi ACDSee ikke er et almindeligt program, og Microsoft ophørte med produktionen af ​​Works i 2010.

For at bestemme hvilket program der skal bruges, skal du højreklikke på den pågældende fil og vælge "Egenskaber" i kontekstdialogen. Se under fanen "Generelt" ud for, hvor der står "Type af fil." Hvis "Adobe" vises i den formelle filtypetitel, er det en PostScript-fil. Hvis "ACDSee" vises der, er det en ACDSee Photo manager 2009-fil. Hvis "Microsoft" vises der, er det en Works-tilknyttet fil.

Trin 2

Hvis filen, hvis udvidelse er ".ps", er en PostScript-fil, skal du åbne den og se den i Adobe Illustrator CS4, Adobe Acrobat 9 Pro eller Adobe Photoshop CS4. Se afsnittet Ressourcer for at downloade disse programmer. Du kan også åbne en .ps-fil i ethvert printerprogram, der understøtter PostScript-format.

Trin 3

Hvis filen er en ACDSee Photo Manager 2009-fil, skal du åbne den og se den i ACDSee Photo Manager 2009. Se afsnittet Ressourcer for at downloade programmet.

Hvis filen er en Microsoft Works-relateret fil, skal du åbne den i Microsoft Works. Se afsnittet Ressourcer for at downloade programmet.