Sådan fejlfindes en tom skærm fra Toshiba Satellite

Fejlfinding af en tom skærm fra Toshiba Satellite-bærbar computer er ikke den nemmeste proces, da en række problemer kun kan ramme selve skærmen. Simpel strøm eller skærmens lysstyrkeproblemer kan være problemet, men kritiske komponenter på din Toshiba Satellite-laptop kan muligvis også fungere som f.eks. Batteriet eller selve skærmen. Du kan udføre nogle få trin i dit eget hjem for at begrænse, hvilke af disse problemer der påvirker din Toshiba.

Kontroller strømkilden til din Toshiba Satellite laptop. Ofte er de nemmeste løsninger dem, der kan løse et computerproblem, så tjek først om dette. Er AC-adapteren / netledningen sat korrekt i stikkontakten eller strømadapteren, eller er forbindelsen løs? Sørg også for, at stikkontakten ikke er sprængt eller fungerer forkert.

Kontroller skærmens lysstyrkeindstillinger. Undertiden kan din lysstyrke ved et uheld være blevet helt skruet ned, hvilket resulterer i en blank / mørk skærm. Skærmkontrollerne er på tastaturet, direkte over de numeriske taster.

Kontroller, at dit Toshiba Satellite laptop-batteri fungerer. Batterier forringes naturligvis over tid, uanset hvad du laver, og den gennemsnitlige cyklus for et bærbart batteri er 1.000 opladninger. Hvis dette kan være problemet, skal du udskifte dit bærbare batteri. Fjern den ved at vende over Toshiba og finde den vandrette batterikontur, der er øverst i midten af ​​satellitmodellen. En batteriudløsningsmekanisme vil være direkte ved siden af ​​/ under den, afhængigt af din nøjagtige model.

Se nøje på din Toshiba Satellite bærbare skærm, hvis trinnene ikke gendanner strøm til den, og hvis den forbliver tom. Kan du se et svagt billede på skærmen? Hvis det er tilfældet, kan baggrundsbelysningen være slukket på grund af, at LCD-detektoren "låg tæt" ikke fungerer. Denne funktionsfejl opstod sandsynligvis på grund af, at låget til lukning af låget sidder fast i "lukket" position, selvom låget er åbent. Kontakten er placeret ved siden af ​​LCD-skærmens hængsler, og hvis du trykker på kontakten et par gange, skal du fjerne den.

Kontroller, om der er yderligere video uregelmæssigheder på din Toshiba Satellite laptop skærm. Brug et S-videokabel og tilslut din bærbare computer til en ekstern skærm, såsom dit fjernsynsapparat. Når den bærbare computer og tv'et er tilsluttet, skal du tænde for begge og se, om din computers skrivebord vises på tv'et. Hvis det er tilfældet, skal din bærbare computers skærm udskiftes. Hvis ikke, skal dit bundkort og / eller videoundersystem muligvis fjernes fuldstændigt og udskiftes.

Tips

Ofte koster dit bundkort lige så meget som en erstatningscomputer. Udskiftning af bundkort anbefales ikke på grund af de høje omkostninger.