Sådan lukkes en webside i iPhone Safari

Ud over at være en telefon og iPod er Apples iPhone en mobil internetenhed, der giver dig mulighed for at surfe på nettet ved hjælp af Safari-browseren. Når du bliver vant til funktionerne, kan du have spørgsmål om, hvordan du administrerer dine åbne Safari-websider, så du kan fjerne gammelt indhold eller være i stand til at gemme de nye sider, du vælger. Med din iPhone i hånden kan du nemt lukke en webside i Safari med blot et par handlinger.

Tænd din iPhone ved at trykke på knappen "Sleep / Wake" på den øverste kant eller den cirkulære "Home-knap" på telefonens ansigt. Skub fingeren hen over prompten "Skub for at låse op" på berøringsskærmen, og indtast din adgangskode, hvis du har et sæt.

Gå til Safari-ikonet nederst på skærmen, og tryk på dette ikon for at åbne browseren. Hvis du har omarrangeret dine ikoner, skal du rulle til den nye placering, du har tildelt din Safari-browser.

Tryk på boksikonet nederst til højre for at få vist alle de websider, der i øjeblikket er åbne i Safari. Nummeret på denne grafik repræsenterer antallet af websteder, der er åbne på din iPhone.

Flyt din finger fra venstre mod højre over skærmen for at navigere til den side, du vil lukke, og tryk derefter på det hvide "X" i den røde cirkel for at lukke websiden. Klik på knappen "Udført", når du er færdig. Denne handling bringer dig tilbage til en browserside, og boksikonet viser nu et reduceret antal for at afspejle den lukkede side.