Sådan konverteres Garmin-kort til NAVTEQ

GPS-enheder viser brugerens vejretning ved at vise kortene over forskellige steder. Efterhånden som dagene går, skifter veje og transportsystemer. Så det er nødvendigt at opdatere GPS-kort regelmæssigt for at få den fulde fordel af GPS-enheder. Mange mennesker tilpasser GPS-kortene på deres egne foretrukne måder. Ofte sker det, at når folk køber en ny GPS-enhed, skal de overføre filer fra den ældre GPS-enhed til den nye enhed. Dette skyldes, at den nye GPS-enhed ikke opdateres hele tiden. Hvis de to enheder har forskellige kortformater, skal filerne konverteres.

Trin 1

Download og installer Garmin Maps til NAVTEQ Converter. Download konverteren fra Garmin-applikationscenter.

Trin 2

Tilslut GPS-enheden til computeren med et USB-stik.

Trin 3

Åbn Garmin-kort til NAVTEQ-konverter. Find menuen øverst til venstre i konverteringsvinduet. Klik på "Åbn" for at indlæse de Garmin-kort, der skal konverteres.

Trin 4

Vælg "NAVTEQ" som "outputformat." Vælg outputformatet i højre hjørne af konverteringsvinduet.

Trin 5

Tryk på "Apply convert" for at konvertere Garmin-kortfiler til NAVTEQ-format. Gem de nyligt formaterede data på computerens harddisk.

Trin 6

Fjern Garmin maps GPS-enheden fra computeren. Slut NAVTEQ GPS-enheden til computeren ved hjælp af en USB-konverter.

Kopier den gemte konverterede kortfil fra harddisken til NAVTEQ GPS-enheden. Kopier den konverterede fil fra computerens harddisk, og indsæt den i mappen GPS-enhed. Gem ændringerne. Fjern enheden fra computeren.