Sådan konverteres en WAV-bitrate

WAV-filer - de facto standardformat til lyd på pc'er - producerer lyd i høj kvalitet, men kan være stort i størrelse. Brug af en lydkonverter er påkrævet for at konvertere disse filer til nye lydformater. Der findes flere gratis lydredaktører for at gøre denne proces enklere. Hver editor bruger den samme grundlæggende proces til konvertering af filer. Selve bithastigheden angiver kvalitetsniveauet mellem sangene. Hvis du sænker bithastigheden, reduceres filstørrelsen og kvaliteten af ​​filen reduceres. Brug din bedste vurdering, når du konverterer bithastigheden, men undgå at gå lavere end 192 kbps, hvis det er en musikfil.

Download og installer en af ​​de gratis lydredaktører.

Start din lydeditor, og træk eller brug importmuligheden til at åbne den fil, du vil konvertere til applikationen.

Eksporter filen ved hjælp af "eksport" -funktionen. I menuen "File" skal du vælge den mulighed, der giver dig mulighed for at eksportere lyd. I Audacity er denne funktion "eksport som."

Vælg de muligheder, du vil have til din nye lydfil. Du kan vælge mellem en lang række lydfilformater. Den bedste mulighed er at konvertere til en MP3-fil, men du kan beholde den som en WAV. Før du eksporterer, skal du vælge den nye bithastighed, som du gerne vil bruge til din fil. Du kan generelt vælge en bithastighed fra 8 kbps til 320 kbps.