Det bedste Visio-alternativ til Mac er OmniGraffle

"Jeg bruger Visio ofte på arbejde i et alt Windows-miljø, men jeg vil virkelig ikke have at installere Parallels eller Boot Camp på min nye MacBook bare for at køre Visio. Er der en slags alternativ som Visio til Mac OS X? "

Dette er et stort spørgsmål, og jeg tror, ​​du vil være helt glad for at høre, at der er et fremragende Visio-alternativ, der kører indbygget i Mac OS X, det hedder OmniGraffle. Omnigraffle er en glimrende applikation, der giver dig mulighed for hurtigt at tegne smukke diagrammer og diagrammer, der er perfekte til præsentationer, projektspecifikationer, website mockups, side layouts, dokumentation eller andre visuelle kommunikationsbehov.

Hvis du har brug for et Visio-alternativ i Mac OS X, vil jeg meget anbefale Omnigraffle, det er et fantastisk program. OmniGraffle-grænsefladen er meget intuitiv, og det er faktisk meget nemmere at bruge end Visio i Windows, men på en eller anden måde er den lige så kraftfuld, hvis ikke mere. Hvis du laver professionel kvalitet og har brug for problemfri Visio interaktion, er du bedst at gå med Professional versionen.

OmniGraffle tilbydes i to versioner, begge er tilgængelige til øjeblikkelig download på Mac App Store:

  • OmniGraffle til Mac - $ 99
  • OmniGraffle Pro til Mac - $ 199

Tjek de 5 stjerneklassifikationer og anmeldelser på både Mac App Store og Amazon .

Taler om Amazon, kan du købe Omnigraffle 5 Professional fra Amazon og nogle gange få rabat fra Mac App Store-prisen, er ulempen, at du skal vente på, at appen skal sendes til dig.

Tør jeg sige at OmniGraffle er bedre end Visio til Mac? Prøv det selv, det klipper.