OS X 10.10.5 Beta 2 Tilgængelig for udviklere

Mac-udviklere vælger at køre OS X Yosemite finder OS X 10.10.5 beta 2 til rådighed for download. Den nye bygning ankommer som 14F19a og ser ud til at fokusere primært på fejlrettelser og forbedringer af Mac-operativsystemet.


De udviklere, der er berettiget til at downloade den anden beta af 10.10.5, kan finde den nu tilgængelig fra Mac App Store-software-mekanismen. En genstart er nødvendig for at fuldføre installationen.

OS X 10.10.4 er i øjeblikket den mest moderne stabile konstruktion af OS X Yosemite. Formentlig OS X 10.10.5 vil være en forholdsvis lille udgivelse med det formål at løse langvarige problemer med den tidligere opdatering.

Der er ingen kendt tidslinje for OS X 10.10.5 at være tilgængelig for offentligheden, men typisk går betas gennem en række versioner, før Apple frigiver dem til alle.

Det er uklart, hvor mange brugere der er interesserede i at køre 10.10.5 beta-builds, da de fleste Mac-brugere, der er i stand til at køre beta-versioner af operativsystemet, synes at fokusere på næste generationens release af OS X El Capitan, hvilket skyldes offentligt i efteråret. El Capitan beta 5 med den medfølgende 10.11 Public Beta 3 build er de nyeste udgivelser af OS X 10.11 til rådighed til test.

Hvis du tænker på at køre beta-systemsoftware, skal du altid opretholde en stabil backup af Mac'en, og foretrækker fortrinsvis beta-udgivelserne på en sekundær nonessential maskine.