Systemkrav til at se internet-tv

At se fjernsyn på Internettet er meget afhængig af, at udbyderen betjener programmeringen. Der er mange forskellige metoder til at se fjernsynsprogrammering over Internettet, og hver vil kræve sine egne computerkrav. De fleste tv-streams på Internettet streames af forskellige udbydere. Der er dog et par krav, der er fælles for hver udbyder.

Internet båndbredde

Video, der kan vises over internettet, komprimeres først for at spare plads og dekomprimeres derefter på din computer. De fleste tv-netværk, der streamer indhold over internettet ved hjælp af komprimeret video, gør det ved hjælp af et dynamisk komprimeringsskema. Det betyder, at den videokvalitet, der streames til dig, vil være direkte afhængig af specifikationer for din computer og internetforbindelse. En hurtigere internetforbindelse eller højere båndbredde betyder, at flere data kan streames til dig og muligvis kan forbedre billedkvaliteten. En opkaldsforbindelse er ikke tilstrækkelig for de fleste streaming af internetvideoer, men de fleste DSL- og kabelforbindelser klarer sig fint.

Behandlingskraft

Hastigheden på din processor og grafikkort er meget vigtig for at dekomprimere videostrømmen. Hastigheden på din processor vil direkte påvirke hastigheden for at dekomprimere videostrømmen og dermed kvaliteten af ​​afspilningen. Dit grafikkort er delvis ansvarlig for at skalere videoen til fuld skærm til visning. Fra marts 2010 bruger de største videosider, der streamer fjernsyn til visning over Internettet, 420 linjer med opløsning til deres standardstrømme. Til dette er en 2,2 GHz-processor og et PCI-express-videokort med 512 MB RAM tilstrækkeligt til at vise et billede på en 17-tommer skærm.

Hukommelse

Når den komprimerede video streames gennem din internetforbindelse, gemmes den midlertidigt på din computer, indtil den er klar til at blive dekomprimeret og vist. Ofte lagres den komprimerede video i hukommelsen (RAM) i det, der kaldes en buffer. For så vidt angår visning af videoen, er der ikke noget reelt systemkrav her. Men bufferen bestemmer, hvor glat videoen afspilles. Jo mere RAM du har, jo flere oplysninger kan du gemme i bufferen. Hvis oplysningerne i bufferen ikke kan følge med processoren, stopper videoen, indtil bufferen gemmer en tilstrækkelig mængde information til at genoptage afspilningen. Fire GB hukommelse skulle være tilstrækkelig til at fremstille en buffer, der er stor nok til, at de fleste operativsystemer dekoder video, der streames med 420 linjer med opløsning ved DSL-hastigheder.