Stop iPhoto fra lancering, når iPhone er tilsluttet

Du har sikkert bemærket standardadfærden til at forbinde en iOS-enhed til en Mac, som enten iTunes eller iPhoto starter automatisk. Dette sker, når en iPhone, iPod touch eller iPad er tilsluttet en computer, og hvilken app der åbnes, afhænger af om den anden allerede er åbnet, eller hvis man har deaktiveret det. Selvom funktionen til automatisk lancering er utroligt nyttigt for nogle brugere, er det også hurtigt at blive forstyrret, hvis du bare vil forbinde en iOS-enhed til din computer for blot at oplade batteriet eller manuelt synkronisere filer til det.

Hvis du er irriteret med iPhoto, åbner sig automatisk, så er det sådan, hvordan du stopper det, næste gang du tilslutter en iOS-enhed til din computer.

Stop iPhoto automatisk at åbne sig selv

Dette forhindrer iPhoto i at åbne, men det kan også bruges til at stoppe programmet Image Capture fra at starte, når en iPhone er forbundet til Mac'en.

  • Tilslut iPhone, iPod touch eller iPad til computeren med et USB-kabel
  • Lad iPhoto åbne og afslut det
  • Nu åbner du "Image Capture", der findes i / Programmer / mappe
  • I det nederste venstre hjørne skal du klikke på den lille rullemenuen ved siden af ​​"Tilslutning af denne iPhone åbner" og vælge "Ingen applikation"
  • Afslut billedoptagelse

Næste gang du tilslutter iPhone til Mac'en, starter iPhoto-appen ikke længere automatisk.

Hvorfor er en indstilling til iPhoto placeret i Image Capture? Hvem ved, og det er ret forvirrende i betragtning af, at for at stoppe iTunes fra at åbne automatisk, justerer du en indstilling i iTunes, så de fleste brugere vil synes at se i iPhoto for at ændre den samme type indstilling. Nej, ikke så meget.

På trods af alt dette er både iPhoto og Image Capture gode apps til billedbehandling, selv om hver app er helt anderledes end den anden. iPhoto er en komplet oplevelse, og det har nogle fordele, men det er ikke for mig. Image Capture kan på den anden side tage kagen til overførsel af billeder og slette fotos fra iPhones og iOS-enheder generelt, så hvis du ikke har bekendt dig med Image Capture endnu, er det en god tid at gøre det. Det har meget mindre vinduesforbinding end iPhoto gør, men hvis du bare søger for hurtigt at kopiere billeder fra dine iOS-enheder og derefter gemme dem eller manipulere dem i en anden app som Pixelmator eller Photoshop, er der virkelig ingen bedre app at bruge i Mac OS X.