Sådan slettes SD-kort

SD-kort er et almindeligt hukommelsesformat, der bruges i digitale kameraer og andre elektroniske enheder, selvom de er i stand til at gemme ethvert filformat, hvis kortet er stort nok til at holde det. Mange desktops og bærbare computere leveres med et SD-kortspor, der allerede er indbygget, hvilket gør indholdsstyring og uploader en leg. Sletning af indholdet på et SD-kort er let at gøre, og der er flere måder at nærme sig dette på ved hjælp af din pc.

Trin 1

Indsæt SD-kortet i din pc ved hjælp af SD-stikket (normalt placeret foran på skrivebordets tårn eller langs en af ​​siderne på din bærbare computer). Hvis din computer mangler et SD-stik, skal du bruge en SD til USB-konverter. Dette tilsluttes en hvilken som helst af din computers USB-porte og giver dig mulighed for at tilslutte et SD-kort.

Trin 2

Klik på ikonet "Start" på skrivebordet, og åbn derefter menuen "Computer" eller "Denne computer".

Trin 3

Find SD-kortet på listen i menuen Denne computer / computer.

Trin 4

Højreklik på SD-kortet på listen, og vælg "Format" for at åbne menuen Format, som giver dig mulighed for at slette alt indholdet på kortet. Dobbeltklik på kortet for at åbne det og se dets indhold. Du kan også slette kortets indhold på denne måde ved at trykke på "Ctrl + A", højreklikke på markeringen og sende indholdet til papirkurven.

Formater kortet gennem menuen Format ved at klikke på "Start". Indstillingerne for formatering af kortet kan også justeres her. Et hurtigt format, selvom det ikke er så grundigt, tager kortere tid end et normalt format.