4 tip til at fremskynde genstart og starte tid i Mac OS X

Har din Mac det lyst, at det tager for evigt at starte op, når du tænder det? Har din Mac tilsyneladende taget for evigt at genstarte? Hvis din Mac føles træg, når du starter eller starter Mac OS X, er det nok et resultat af et par ting.

Denne gennemgang vil tage højde for, hvordan du kan genoprette genstart og starttidspunkt ved at fokusere på specifikke problemer på en Mac, herunder at tackle en opslået liste over påloggingsobjekter, for mange vinduer bliver gendannet, et supersomt eksternt drev, der for altid skal få adgang til eller endda bare den generelle harddiskhastighed. Den gode nyhed er, at de fleste af disse er meget hurtige at rette op, så følg med, og du vil starte en Mac hurtigere på ingen tid.


Disse tricks gælder for alle Mac'er og alle versioner af Mac OS X. Hvis du har andre nyttige tips til at øge effektiviteten af ​​en Mac, starter du med, så lad os vide det i kommentarerne!

Sådan accelerere Boot & Reboot Time på en Mac

OK lad os begynde at fremskynde dine Mac'er genstarte og starte op tider.

1) Clear Out Login Items

Fjernelse af unødvendige loginelementer kan gøre en væsentlig forskel i boot time, simpelthen fordi der er færre handlinger for Mac'en, der skal fuldføres, før computeren er klar til brug. Log ind Elementer kan være hjælperedoner, menulinjeobjekter eller fuldblåste apps, slippe af med noget, du ikke behøver automatisk starte, eller at du ikke bruger ofte.

  1. Åbn Systemindstillinger og klik på "Brugere & Grupper"
  2. Klik på den brugerkonto, du regelmæssigt starter med, og klik derefter på fanen "Login Items"
  3. Vælg elementer fra listen, du ikke skal starte ved login, og klik på [-] minus-knappen for at fjerne dem en efter en

2) Deaktiver Window & App Gendan

Fra OS X Lion videre har Mac OS medført Window Restore-funktionen, en polariserende tilføjelse, at nogle mennesker synes at være livredder, og andre er utroligt irriteret. Vi har diskuteret at deaktivere det før for dem der er irriteret med det, men den anden fordel at slukke for Window Restore er, at du får hurtigere starttider, da Mac OS X ikke behøver at genoptage den tidligere tilstand.

  1. Åbn Systemindstillinger og klik på "General"
  2. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Gendan vinduer, når du afslutter og genåbner apps"

3) Afbryd ubrugte eksterne drev og enheder

Nogle eksterne harddiske er ekstremt langsomt, og hver gang du genstarter, skal de spinde op og få adgang til igen. Den nemmeste løsning er at bare afbryde alle ubrugte eksterne drev og udlade eventuelle diske fra den Mac, der ikke skal bruges. Dumt simpelt, men dette alene kan let barbere 10-15 sekunder fra opstartstid, simpelthen fordi drevet ikke skal åbnes, når det ikke er tilsluttet. Alvorligt fungerer dette ganske godt, og hvis du ser en beachball under Mac login-begivenheden og har et eksternt drev tilsluttet, kan det godt godt løse det!

4) Opgrader harddisken til SSD

Dette vil ikke være en praktisk løsning for alle, men opgradering af harddisken på en Mac fra en traditionel spindisk til en Solid State Drive (SSD) vil give et enormt boost ikke kun til opstartstider, men også til systemets ydeevne generelt. SSD-drev bliver billigere og de er uden tvivl den eneste bedste bang for din buck til dramatisk at øge hastigheden på enhver computer.

Hvad andet kan gøres for at fremskynde Mac OS X?

For dem med ældre Mac'er, der er trægte generelt, må du ikke gå glip af vores vejledning om at fremskynde gamle computere til en række tips, der kan gøre en stor forskel i generelle præstationer såvel som opstartstid.

Endelig vil det ikke hjælpe med at starte opstart, men en anden mulighed er at undgå genstart eller slukning og brug af søvn i stedet for at genstarte og lukke ned for, når en væsentlig systemopdatering kræver genstart, eller hvis en Mac går i langtidslager.

Åh og en ting er opgradering til et ultra-hurtigt SSD-drev også en fantastisk måde at fremskynde en Mac på. Så lad det ikke af bordet.