Rapport: Verizon iPhone til at inkludere ubegrænset dataplan

Wall Street Journal rapporterer, at når Verizon annoncerer iPhone i morgen, vil de indeholde en ubegrænset dataplan som en af ​​servicemulighederne:

Verizon Wireless, landets største trådløse operatør, er sikker nok i sit netværk, at det vil tilbyde ubegrænsede dataanvendelsesplaner, når den begynder at sælge iPhone rundt i slutningen af ​​denne måned, en person der er bekendt med sagen.

Hvis det antages, at rapporten gælder, ville dette være en væsentlig differentierende faktor mellem Verizon iPhone og AT & T iPhone trådløse planer. Bevægelsen fra Verizon ses som et forsøg på at lokke båndbredde sultne brugere væk fra AT & T's netværk og på Verizon. iPhone med ubegrænsede data plejede at være tilgængelig på AT & T's netværk, men selskabet skrabet senere planerne til fordel for tiered båndbredde prissætning.

Plan detaljer og priser for Verizon iPhone ubegrænset dataplan er i øjeblikket utilgængelig, men vi vil finde ud af detaljerne i morgen under den officielle meddelelse. Hvis du er en eksisterende AT & T-kunde, kan du tjekke din iPhone-dataforbrug for at afgøre, om en ubegrænset dataplan vil gavne dig nok til at gøre netværksomskifteren.