3 Harmless Pranks at spille på iPhone og iPad brugere til April Fools Day

At være April Fools Day, internettet er stort set ubrugeligt, nyheder er et rod, og meget af det, du læser i dag, er unøjagtigt skidt. Men rolig, vi kommer ikke til at falde i den fælde, og i stedet for April Fools tilbyder vi nogle få pranks, som du kan spille på alle, der har en iPhone, iPad eller iPod touch. Alt du skal gøre er at få ahold af individets iOS-enhed, og hver prank tager kun et par sekunder at implementere, så plot i overensstemmelse hermed og have det sjovt.

Bare rolig, disse pranks er helt ufarlige, og de er alle baseret på simple iOS software tricks, lige så nemt som de skal implementere de er at vende om, så hvis du virkelig freaker nogen ud, bliver det en simpel genopretning .

Inverter skærmens farver i en iOS-enhed

Selvom invertering af skærmfarverne er et virkelig nyttigt tip til dem med synsvanskeligheder og også til læsning om natten med mindre øjenbelastning, kan det også være en helt hysterisk prank at spille på en intetanende iOS-bruger.

 • Åbn indstillinger og gå til Generelt og derefter "Tilgængelighed"
 • Vip skiftet til "Hvid på sort" til ON - Ændringer er straks og meget indlysende
 • Afslut fra Indstillinger, og slip iOS-enheden, hvor du fandt den

De fleste mennesker ved bare ikke, at denne funktion eksisterer, så det kan forårsage en smule forvirring til intetanende iOS-brugere.

Indstil et skærmbillede som baggrunden på en iPhone, iPad eller iPod touch

Ved at indstille et skærmbillede på startskærmen som iOS-tapet og derefter flytte startskærmen til en for det meste tom side, vil brugeren blive præsenteret med en skærm fuld af ubrugelige ikoner, der ikke reagerer på at trykke. Vær ikke overrasket, hvis du hører forbandelseord med denne!

 • Tag et skærmbillede ved at trykke på tænd / sluk-knappen og hjemme-knappen samtidigt
 • Gå til Billeder-app, tryk på delingsknappen og tryk så på "Brug som baggrund"
 • Når "Flyt og skala" kommer op, gør ikke noget, bare tag det for hvad det er og tryk "Set"
 • Vælg "Indstil startskærm"
 • Gå nu tilbage til startskærmen og tryk og hold på et hvilket som helst ikon med et temmelig langt navn og ingen beskedskilt - det er så det blander det mere og dækker baggrunden for det pågældende ikon - flyt dette ikon til en ny startskærmside ved at trække det helt til højre på skærmen
 • Slet ikonet på den nye side og lad det være ved det

Nu ser det ud som om startskærmen er normal, og ved at kigge på det, vil det store flertal af folk ikke bemærke, at det faktisk er bare et skærmbillede på hjemmeskærmen, der er ubrugeligt. Klik som de kan, næsten ingenting vil fungere (undtagen Dock-ikoner og ikonet du slog over, selvfølgelig), hvilket vil tilføje endnu mere forvirring til blandingen. Dette kan være et sjovt prank at spille på nogen, da det efterligner en ikke-reagerende berøringsskærm, et meget frustrerende hardwareproblem, men lad det ikke være for længe, ​​eller de tror måske, at det faktisk er brudt og forsøger at gå til en Apple Store for reparationer!

Få dem fast i en app

Brug Kid Mode funktionen kendt som Guided Access, og du kan låse en enkelt app på skærmen, som ikke kan lukke ud af den. Dette kan have den underholdende effekt af at imitere en ikke-responsiv Home-knap til intetanende brugere.

 • Indstillinger> Generelt> Tilgængelighed
 • Slå guidet adgang til
 • Åbn en app for at låse dem ind (noget ubrugeligt for produktivitet som Lommeregner eller Vejret er sjovt) og tredobbelt-tryk på knappen Hjem for at aktivere guidet adgang

Da guidet adgang kan kræve en adgangskode for at undslippe, lad dem ikke vandre med denne aktiveret eller ellers vil de ende med at hate dig, når de finder ud af, hvad der skete.

Leder du efter sjove vittigheder til at spille på Mac-brugere i stedet? Sidste år dækkede vi også en håndfuld Mac pranks til April Fools, glem ikke at tjekke dem ud.