Sådan kopieres musik fra YouTube til en cd

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Internetadgang

  • CD-brændingssoftware

  • Tom cd

YouTube er et populært knudepunkt for video og medier, der ofte indeholder indhold, der er svært at finde andre steder. Heldigvis er det i nyere tid blevet muligt at tilføje musik taget fra YouTube-videoer til din personlige musiksamling. Konvertering af YouTube-videoer til lyd og oprettelse af en CD til personlig brug er en ret simpel proces, der kan afsluttes relativt hurtigt.

Gå til YouTube, og find den video, hvis musik du vil overføre til en CD. Klik på videoen.

Kopier videoens URL ved at fremhæve URL'en i din webbrowser. Højreklik derefter, og vælg "Kopiér".

Åbn en ny fane eller et nyt vindue i din webbrowser, og gå til dit foretrukne videokonverteringswebsted. Indsæt YouTube-URL'en i tekstfeltet. Du kan gøre dette ved at klikke inde i tekstfeltet. Højreklik derefter, og vælg "Indsæt". Hvis "Download" ikke er på startskærmen, skal du trykke på "Enter" -tasten på din computer for at komme til næste side.

Klik på "Download" på webstedet til videokonvertering. Dette konverterer YouTube-videoen til en MP3, som downloades på dit skrivebord. Gentag denne proces for så mange YouTube-videoer, som du gerne vil lægge på din CD.

Åbn din cd-brændingssoftware, og opret en ny afspilningsliste. Dette kan normalt gøres ved at klikke på "File" og vælge "New Playlist". Indtast titlen på din nye playliste, f.eks. "Youtube Music".

Træk de nyligt downloadede YouTube-sange fra din computers skrivebord til den afspilningsliste, du lige har oprettet ved hjælp af din cd-brændingssoftware.

Overhold den samlede information om tid til afspilningsliste i bunden eller i højre side af softwarevinduet. Tomme CD'er rummer typisk musik i 74 minutter. Hvis din afspilningsliste overstiger dette beløb, skal du slette sange, indtil din samlede afspilningslistetid er lig med eller mindre end 74 minutter.

Klik på "Brænd disk" eller "Start brænding", når du har bestemt, at al din musik kan passe på den tomme cd.

Indsæt den tomme CD. Kopiering af musik fra din computer til CD begynder med det samme. Når afbrændingen er afsluttet, vil du høre en ringelyd, der angiver, at den er vellykket.