Instruktioner om, hvordan du oplader en trådløs XBox 360-controller

Elementer, du har brug for

  • Genopladelig Xbox 360-batteripakke

  • Hurtigt opladningssæt

  • Spil og oplad kit

Xbox 360 har adskillige trådløse tilbehør, herunder trådløse controllere med en pålidelig rækkevidde på op til 30 fod fra konsollen. Controlleren har også to batterimuligheder: to AA-batterier eller en genopladelig batteripakke. Det genopladelige batteri, der sælges separat, har også to forskellige genopladningsmuligheder med et Play and Charge Kit, der sættes direkte i konsollen eller et Quick Charge Kit, der tilsluttes en stikkontakt.

Spil og opladningssæt

Indsæt dit genopladelige batteri i din trådløse Xbox 360-controller. Batterirummet er placeret i bunden af ​​controlleren. Skub batteripakken ind, og skub den derefter ned, indtil den klikker på plads.

Tilslut controller-pluginnet til dit Play and Charge-kabel til porten øverst på din controller.

Sæt den anden ende af dit Play and Charge-kabel i en USB-controllerport på din konsol.

Tænd konsollen. Den trådløse batteripakke genoplades, mens din Xbox 360 er tændt og tilsluttet via Play and Charge-kablet til controlleren. Batteriet er fuldt opladet, når lyset på opladeren skifter fra rød til grøn.

Hurtigt opladningssæt

Fjern batteripakken fra den trådløse controller ved at trykke på udløserknappen og trække den ud.

Indsæt batteripakken i hurtigopladningssættet ved at skubbe det ind i et af de to opladningsstik, og skub det derefter ned.

Sæt hurtigopladningens strømkabel i en stikkontakt. Batteriet er fuldt opladet, når lampen på opladeren bliver fra rød til grøn.