11 Startkombinationer til Intel Macs

Dette er en liste over elleve startnøglekommandoer, som hver Intel Mac-ejer skal notere. Fra at nulstille din NVRAM, startes i sikker tilstand, starter din Mac fra en cd eller dvd, skifter bootable volumes og drev på systemstart, for at tvinge medier til at skubbe ud fra en superdrive, er denne liste dækket.

Mens nogle af disse kommandoer er de samme som hvad der fungerede for PPC Mac'er, er andre lidt anderledes eller helt nye, og selv så længe Apple-brugere skal finde noget nyttigt. Perfekt til fejlfinding, systemadministration og bare fremme din generelle viden om Macs.

Intel Mac Startup Key Combos

Hvis du vil bruge en af ​​disse startnøglekombinationer på Mac, skal du begynde at holde nøglen nede lige ved opstart eller genstart. I det væsentlige lige efter at du har hørt systemklokken, vil du begynde at holde nøglen nede for at opnå den ønskede effekt.

Tryk på C under opstartStart fra en bootbar cd eller dvd, f.eks. Mac OS X Installer disken, der fulgte med computeren.
Tryk på D under opstartStart i Apple Hardware Test (AHT), hvis Install DVD 1 er i computeren.
Tryk på Option-Command-PR, indtil du hører to bip.Nulstil NVRAM
Tryk på Valg under opstartStarter i Startup Manager, hvor du kan vælge et Mac OS X-volumen for at starte fra. Bemærk : Tryk på N for at gøre det første bootable Netværksvolumen også synligt.
Tryk på Eject, F12, eller hold musen (/ trackpad) knappen nedeUdsender eventuelle flytbare medier, såsom en optisk disk.
Tryk på N under opstartForsøg at starte fra en kompatibel netværksserver (NetBoot).
Tryk på T under opstartStart i FireWire Target Disk-tilstand.
Tryk på Skift under opstartStart i Safe Boot-tilstand og deaktiver midlertidigt login-elementer.
Tryk på Command-V under opstartStart i Verbose mode.
Tryk på Command-S under opstartStart i Single-User-tilstand.
Tryk på Option-N under opstartStart fra en NetBoot server ved hjælp af standard boot image.

Bemærk, at nyere Mac'er, der kører Lion eller senere, også vil kunne starte i Recovery Mode ved at holde Command + R nede under opstart.

Disse tricks virker på alle Intel Mac'er, der har den rigtige hardware, for eksempel ville du naturligvis have brug for en SuperDrive til at starte fra en dvd, men alle Mac'er kan starte fra en harddisk, der er indbygget i enheden internt.

Nogle af disse funktioner kan gøres mere permanente, for eksempel hvis du altid vil starte i Verbose-tilstand, kan du læse denne artikel for at lære at gøre det.