Sådan sendes en stor mængde billeder

Vedhæftning af individuelle filer til en e-mail-besked kan tage meget tid, hvis du har mange filer at sende. For eksempel vil du muligvis vise en ven en mappe fuld af fotos, du tog på ferie. I stedet for at tilføje flere vedhæftede filer manuelt, kan du lade Windows 7 forenkle vedhæftningsprocessen. Den metode, du bruger, afhænger af, om du bruger et program som Outlook til at sende e-mail eller en online e-mail-tjeneste.

Brug det installerede e-mail-program

Klik på Start-knappen for at få vist menuen Start. Hvis din computer ikke har et e-mail-program, skal du fortsætte til næste afsnit.

Klik på "Billeder". Windows Stifinder åbner og viser mapperne i dit "Billeder" -bibliotek. Naviger til den mappe, der indeholder de billeder, du vil sende.

Hold din "Ctrl" -tast nede, og klik på billederne i den mappe, du vil vedhæfte til din e-mail-besked.

Klik på knappen "E-mail" øverst i vinduet. Dialogvinduet "Vedhæft filer" vises.

Klik på rullemenuen "Billedstørrelse", og vælg en størrelse til de billeder, du valgte.

Klik på "Vedhæft." Windows 7 åbner dit e-mail-program og vedhæfter automatisk dine billeder til en ny besked. Skriv din besked, og send den.

Brug en internet-e-mail-tjeneste

Klik på din Windows 7 Start-menu, og klik derefter på "Billeder" for at se dit "Billeder" -bibliotek.

Naviger til den mappe, der indeholder de billeder, du vil sende en e-mail til.

Højreklik på en af ​​billedfilerne i den pågældende mappe, og vælg "Send til". En menu med valgmuligheder vises. Klik på "Komprimeret (zippet) mappe." Stifinder opretter en ny zip-mappe med navnet "xyz.zip", hvor "xyz" er navnet på den fil, du har klikket på. Hvis du f.eks. Højreklikker på "mountains.jpg", opretter Explorer en zip-fil med navnet mountains.zip.

Føj yderligere filer til Zip-mappen ved hjælp af denne metode.

Log på din e-mail-konto, og opret en ny besked. Klik på knappen for at tilføje en vedhæftet fil og navigere til den mappe, der indeholder zip-mappen.

Vedhæft den mappe, og send din besked.

Tips

Mange online-e-mail-tjenester har begrænsninger på størrelsen af ​​en vedhæftet fil til e-mail. Hvis du opretter en zip-mappe, der indeholder en stor mængde filer, skal du højreklikke på den mappe og vælge "Egenskaber". Windows viser dig størrelsen på mappen. Vedhæft ikke mappen, hvis dens størrelse overstiger den, der er tilladt af din e-mail-tjeneste; del mappen i mindre mapper, der skal vedhæftes.