Hurtigste Mac Ever er en skrigende 3,4 GHz Quad-Core i7 iMac med SSD

Advarsel: Ovennævnte video vil gøre dig misundelig og kan inspirere hardwareopgraderinger.

Denne video fra MacRumors viser en top af linjebygget af den nyeste iMac 27 ", opgraderet med en 3, 4 GHz Quad-Core i7 CPU, 16 GB RAM og en 256 GB SSD, der lancerer alle dens apps i en freakish lille tid. Ifølge MacWorld er dette den hurtigste Mac, der nogensinde er afsendt, når den testes på individuelle applikationsopgaver, uanset om det er kodende MP3'er, håndtering af Photoshop-filtre eller bare import af film og fotos.

Hvad er en hurtighed dæmon som dette vil koste dig? $ 3399 som en build to order option fra online Apple Store. Det tager toppen af ​​linjebasemodellen ($ 1999), opgradering af CPU'en til en i7 ($ 200), maxing out rammen ($ 600), opgradering til en 256GB SSD ($ 500) og endelig at hoppe op til den bedst mulige video kort - AMD Radeon HD 6970M med 2 GB VRAM for yderligere $ 100. Det er ikke billigt, men når du overvejer at du får en smuk 27 "LCD med den pris, kommer det ud til en ret god handel i forhold til det startede Mac Pro-prispunkt på $ 2499.

Den komplette pakke er naturligvis det, der gør dette sådan et monster, men enhver Mac-bruger kan få hastighedsforøgelser fra RAM-opgraderinger og et SSD-drev. Hvis du bruger et ton af apps, vil du se et godt resultatforøgelse, hvis du opgraderer til 8 GB RAM, men hvis du ønsker at føle ren hastighed, når du laver daglige opgaver og starter apps, kan du ikke slå umiddelbarheden af ​​en SSD . RAM-opgraderinger er blevet rigtig billige , og SSD'erne kommer ned i pris samt omkostningerne ved opgradering af din nuværende Mac er kun en lille del af den $ 3399 iMac.