Hvad er forskellen mellem en TI-34 og en TI-36?

TI-34 og TI-36 er videnskabelige regnemaskiner lavet af Texas Instruments. Begge lommeregnere er designet til at parre med studiekurser inden for områder som matematik, naturvidenskab og teknik. Selvom begge lommeregnere har samme nøgler og funktioner, er der nogle mindre forskelle mellem de to med hensyn til lagringskapacitet, strøm og skærm.

Hukommelseslagring

Med hensyn til intern beregningshukommelse har Texas Instruments TI-34-regnemaskine syv separate hukommelser, så brugeren kan gemme og hente flere svar eller andre beregninger. Texas Instruments TI-36-lommeregner har fem hukommelsesbanker, der stadig tilbyder de samme muligheder som TI-36-hukommelsen.

Strømforsyning

Texas Instruments TI-36 drives udelukkende af et batteri, der er installeret på bagsiden af ​​lommeregneren. På den anden side drives Texas Instruments TI-34 af både batteri og solenergi, når der er sollys på forsiden af ​​enheden.

Skærmfunktioner

Texas Instruments TI-34-lommeregner har flere muligheder for visning, hvilket gør lommeregneren i stand til at vise fire linier med beregninger. Texas Instruments TI-36 tilbyder det traditionelle to-linjers display, der er knyttet til de fleste videnskabelige regnemaskiner. Dette display har en rullebar øverste linje og en kortere bundlinje for svar og eksponenter.

Brøkfunktioner

Med et to-linjers display kan Texas Instruments TI-36 udføre alle de grundlæggende fraktionsberegninger som addition, subtraktion, multiplikation og opdeling af indtastede fraktioner. Texas Instruments TI-34 tilbyder de samme muligheder, bortset fra at fraktioner også let kan forenkles, brøkdel heltal kan opdeles, og at finde konstante operatører inden for brøk kan også udføres.