Sådan finder du en landdistriktsadresse på en GPS

Hvis du bruger din GPS-enhed til at finde landdistriktsadresser, kan du opdage, at din GPS ikke altid er i stand til at finde landdistriktsadresser på f.eks. "Rute 3" eller "Highway 260". For at fejlfinde dette problem skal du starte med at kontakte din GPS-producent for at sikre, at din GPS har den aktuelle kortopdatering til det område, hvor du prøver at finde landdistriktsadressen. Hvis din GPS stadig har problemer med at finde landdistriktsadresser, selv efter kortopdateringen, skal du bruge en alternativ måde at finde dine landdestinationer på.

Trin 1

Find de geografiske koordinater til den landdistriktsadresse, du prøver at finde. Geografiske koordinater for et sted består af stedets breddegrad og længdegrad. Se på et udskrevet kort eller atlas for manuelt at bestemme koordinaterne for den ønskede placering, eller brug websteder som geonames.usgs.gov til at slå geografiske koordinater op. Mange virksomhedsejere i landdistrikterne kan også give dig koordinaterne for deres forretningssted. Indtast adresse 'koordinater i din GPS, og prøv at finde adressen på denne måde.

Trin 2

Brug funktionen "at finde et sted ved at stave navnet" (hvis tilgængelig) på din GPS-enhed. Dette fungerer, når du prøver at finde virksomheder, vartegn, servicecentre og lignende. Indtast navnet på placeringen i din GPS-enhed, og se om GPS'en har en adresse til landdistrikterne i hukommelsen.

Indtast det nærmeste vejkryds til din landdistriktsadresse på din GPS-enhed. Din GPS kan muligvis ikke finde "2300 Highway 216", men det kan muligvis føre dig til krydset mellem "Highway 216" og 'King Road ", når du kommer til det nærmeste kryds, følg vejen indtil du når din adresse.