Sådan spores et Verizon-mobiltelefonnummer

Verizon Wireless tilbyder nu en tjeneste kaldet Family Locator, som er designet til familier til at spore hinandens Verizon-mobiltelefoner. Abonnenter på Verizon kan føje denne service til deres telefoner for at spore andre Verizon-mobiltelefonnumre. Verizon tilbyder Family Locator-tjenesten til specifikke mobiltelefonmodeller med GPS-enheder. For at bruge denne tjeneste til at spore et Verizon-mobiltelefonnummer, skal du være den egentlige ejer af det mobiltelefonnummer, du sporer.

Trin 1

Køb en Verizon Family Locator-telefon, eller søg på Verizon-webstedet efter telefoner, der allerede har denne funktion.

Trin 2

Føj Family Locator-tjenesten til din konto. Du skal tilføje denne service til hver telefon, du vil finde. Den aktuelle månedlige sats for Verizon Family Locator er $ 9,99 pr. Linje.

Trin 3

Download Family Locator-applikationen til de Verizon-telefoner, du vil spore. Gå ind på telefonens "Media Center", klik på "Gennemse og download" og klik derefter på "Hent ny applikation." Vælg nu "Family Locator Member" og vælg "Free - Abonnement." Tryk på "Ja", når applikationen er færdig med at downloade for at køre den.

Trin 4

Aktivér Location Service på den Verizon-telefon, du vil spore, efter at du har downloadet Family Locator-applikationen. Fra telefonmenuen skal du vælge "Indstillinger og værktøjer" og derefter klikke på "Telefonindstillinger." Vælg nu "Placering" og derefter "Placering til" og tryk på "OK".

Trin 5

Log ind på Family Locator-webstedet på familylocator.vzw.com. Indtast dit Verizon-bruger-id, dit telefonnummer og din adgangskode. Aktivér hver telefon, du vil spore, ved at vælge personens navn fra webapplikationsgrænsefladen og derefter klikke på "Aktivér". Når du har trykket på "Aktivér" -knappen, kan det tage op til fem minutter for webapplikationen at synkronisere med telefonen. Vent, indtil du modtager meddelelsen "Aktivering var vellykket."

Tilføj hver Verizon-mobiltelefons ejeroplysninger, såsom navn og tidszone. Tryk på knappen "Find" for at se personen på webapplikationens kort efter adresse, eller klik på "Fugleperspektiv" for at spore personen nøje.