Softwareopdatering til at reparere iOS 4-ydeevne på iPhone 3G kommer snart

Ifølge en e-mail-udveksling mellem en kunde og Apple CEO Steve Jobs vil en softwareopdatering blive udgivet snart for at imødegå de udbredte klager over iPhone 3G-langsomhed, der kører iOS 4.

En frustreret iPhone 3G-ejer skrev tilsyneladende følgende e-mail til Steve Jobs, der klagede over den ubehagelige ydeevne af iOS 4 på sin iPhone 3G:

Jeg har ventet tålmodigt gennem 4.0.1 og 4.0.2, på udkig efter en løsning, der får min telefon til at fungere igen. Jeg har læst forummet, der råder mig til at jailbreak min telefon eller bruge en anden metode, så jeg kan nedgradere tilbage til en version af iPhone 3, men jeg er ikke parat til at bruge en metode, der ikke understøttes af Apple.

Til hvilket Steve Jobs svarer:

Software opdatering kommer snart.

sendt fra min iPhone

Denne seneste mailudveksling kommer til os fra MacRumors. At sende e-mails til Steve Jobs og offentliggøre svar online vokser i popularitet, selv om ægtheden af ​​mange af e-mailudvekslingerne er tvivlsom. Da ejeren af ​​en iPhone 3G, der lider under iOS 4, håber jeg virkelig, at denne e-mail-udveksling er ægte, og at vi snart får en softwareopdatering.