Oplysninger om SounDesign Stereo Console

Nogle stereoejere vælger vintageudstyr, når de vælger et system til deres hjem. Soundesign Stereo Console er en favorit blandt samlere for dens langvarige kvalitet og unikke funktioner.

Historie

Soundesign lancerede sit første stereo rack-system i 1973 og fortsatte med at producere konsoller i slutningen af ​​1980'erne. I begyndelsen af ​​1990'erne begyndte virksomheden at fokusere på produktionen af ​​vækkeure, urradioer og elektronik til unge; inden 2005 blev iPod-tilbehør føjet til produktlinjen. Stereosamlere søger efter Soundesign-konsoller fremstillet mellem 1978 og 1985 - en periode, hvor virksomheden menes at have produceret sine bedste og mest æstetisk tiltalende systemer.

Funktioner

Mange Soundesign stereokonsoller fra 1970'erne indeholdt en pladespiller, en AM / FM-modtager, en enkelt eller dobbelt kassetteafspiller og -optager og en otte-track-afspiller og -optager. Konsoller fra begyndelsen af ​​1980'erne tilføjede funktioner såsom et hovedtelefonstik og klarere lydkvalitet. Mange Soundesign-konsoller fra slutningen af ​​1980'erne blev ikke længere lavet med en otte-track-afspiller og -optager, men havde stadig god lydkvalitet.

Find en Soundesign-konsol

Det kan være svært at få fat i en Soundesign Stereo Console. Tjek online auktionslister eller post din anmodning på elektroniske eller musikrelaterede fora. Søg på besøg i lokale vintagebutikker og genbrugsforretninger, som nogle gange har gamle modeller liggende.