Sådan ser du NBA-basketball på din computer

National Basketball Association udsender et par højt profilerede spil på nationalt tv om ugen. Lokale hold vises også på regionale tv-stationer flere gange om ugen i løbet af sæsonen. Fans af andre hold (og NBA generelt) vil måske se flere basketballkampe i løbet af ugen. Heldigvis leverer NBA League Pass-tjenesten. For et gebyr kan folk se alle deres yndlings-NBA-holds spil i løbet af hele den normale sæson. Computerejere kan endda få adgang til League Pass-tjenesten, så spil kan sendes på pc.

Trin 1

Få adgang til National Basketball Association's officielle hjemmeside. Åbn NBA's websted ved hjælp af din webbrowser (se Ressourcer for link).

Trin 2

Se toppen af ​​websiden. En overskrift med flere links vil blive placeret øverst på siden. Find linket med titlen "League Pass", yderst til højre i overskriften. Flyt over "League Pass" med musen. Rul ned, og vælg linket "League Pass Broadband".

Trin 3

Vælg mellem de to tilgængelige planer. "Choice" -planen giver dig mulighed for at vælge op til syv hold til at se i løbet af den almindelige sæson. "Premium" -planen giver dig mulighed for at se alle 30 hold gennem den regelmæssige sæson. Klik på ikonet "Køb nu", der er placeret i planens beskrivelsesvindue for at vælge det.

Trin 4

Opret en All NBA Access-konto. I de angivne rum skal du indtaste oplysninger som dit for- og efternavn, e-mail-adresse og fødselsdato. Vælg "Opret konto" nederst på skærmen for at gå videre med sæsonkortprocessen.

Afslut League Pass. Indtast faktureringsoplysningerne på dit kreditkort ved hjælp af de angivne mellemrum. Læs NBA League Pass-bredbåndsabonnentaftalen, der er placeret direkte under faktureringsoplysningerne. Klik på afkrydsningsfeltet "Jeg accepterer" nederst på skærmen, og vælg "Bestil." Du har købt et NBA League Pass for at se NBA-spil på din computer lovligt.