Sådan opbygges dine egne lydbarrierer

At have et hjemmestudie eller teater er en fantastisk måde at nyde film og musik på. Uden ordentlig isolering eller lydbarrierer vil du sandsynligvis irritere dine familiemedlemmer og naboer. Mange mennesker tror, ​​at du skal være en entreprenør for at oprette lydbarrierer, men det gør du ikke. Du kan gennemføre dette projekt alene med de rigtige værktøjer og planlægning.

Trin 1

Kortlæg det område, som du vil tilføje en lydbarriere til. Tag målinger af højde og bredde. Barrieren skal dække hele væggen eller overfladen for at være helt effektiv, men det er op til dig og dine behov.

Trin 2

Byg en træramme ved hjælp af de mål, du har taget. Hjørnerne kan fastgøres ved hjælp af en stødforbindelse. Fastgør det med negle og trælim. Når rammen er færdig, skal du tage målingen af ​​den indvendige højde og bredde. Skær et ark polstringsskum til denne indvendige måling af rammen. Polstringsskum kan let findes i polstringsbutikker eller håndværksstofbutikker.

Trin 3

Lim og hæft polstringsskum på indersiden af ​​rammen. Sørg for, at skummet fyldes helt ind i rammen. Tilføj om nødvendigt flere lag. Skær et ark dekorativt stof, der er lidt større end størrelsen på hele rammen, da du vil have, at stoffet skal vikles rundt om rammens kanter. Pak begge sider af rammen, så den er helt dækket, som om den er med gaveindpakning. Sørg for at trække stoffet stramt, og hæft det derefter på plads.

Flyt lydbarrieren på plads mod din væg, og fastgør den med L-beslag og monteringsskruer. Sørg for, at barrieren flugter med væggen for at opnå den bedste ydelse.