Sådan gendannes computerhukommelse

Hvis din computer oplever pludselige langsomme nedture med manglende evne til at håndtere processerne i visse programmer, har du muligvis en defekt hukommelse (også kendt som RAM). Før du udskifter RAM, skal du kontrollere din brugervejledning og computerspecifikationer for at bestemme typen og størrelsen på det defekte RAM-modul, der i øjeblikket er i computeren. Hvis du også er interesseret i at opgradere mængden af ​​RAM, skal du også kontrollere RAM-kapaciteten.

Trin 1

Luk computeren, fjern derefter netledningen og alle tilsluttede enheder. Hvis din computer er en bærbar computer, skal du også fjerne batteriet.

Trin 2

Fjern sidepanelet på computeren for at eksponere indersiden. For en bærbar computer skal du vende computeren om, finde RAM-døren i nærheden af ​​batteriporten og fjerne den.

Trin 3

Find RAM-modulåbningerne, der er tilsluttet systemkortet.

Trin 4

Løft låsene i enderne af slotten for at frigøre det aktuelle RAM-modul.

Trin 5

Skub det aktuelle RAM-modul ud af stikket og læg det til side.

Ret det nye modul med RAM-stikket, og tryk det forsigtigt ned. Låsene låses ned, når de er på plads. Genmonter sidepanelet eller RAM-døren, og tilslut netledningen og batteriet, alt efter hvad der er relevant, for at afslutte processen med at gendanne din computers hukommelse.