Hvilke tomme cd'er er de bedste?

Fremkomsten af ​​tomme cd'er gav almindelige mennesker chancen for at oprette cd-mix eller kopiere cd'er fra digitale medier. Siden den tomme cd blev introduceret, er den tomme cd-forretning vokset til at omfatte snesevis af muligheder. Disse muligheder varierer efter mærke, design, hastighed og hukommelse. For mange er forskellene mellem tomme cd'er i bedste fald minimale. For andre er den anvendte type blanke CD afgørende for det færdige produkts kvalitet og levetid. De faktorer, der bidrager til en blank tom disk, varierer.

Mærker

En tom cd's kvalitet er ikke altid forbundet med dets brandnavn. Mange af de navne, du ville forvente at producere de bedste cd'er, er lavet på de samme fabrikker. Taiyo Yuden, i kombination med Sony og Phillips, hjalp til med at banebrydende for skabelsen af ​​den første optagelige cd. Taiyo Yudens mærke af blanke cd'er er rangeret som den bedste kvalitet blanke cd af den bedste tomme cd- eller dvd-medieliste i 2011. Wired-magasinet beskriver Taiyo Yuden-mærket som "bedstefar af dem alle." Mange brugere på websteder som PC World og Amazon rangerer også dette mærke af tomme cd'er som de bedste.

Fart

En afgørende faktor for en cd's kvalitet er dens hastighed. Hastighedsvurderingen af ​​en compact disc refererer til tophastigheden af ​​dens evne til at skrive en disk. Cd'er med en højere hastighed anses normalt for at være af bedre kvalitet, hvilket resulterer i bedre lyd og bedre resultater. Cd'er med lavere hastighed skriver ofte ikke, hvilket resulterer i en ubrugelig tom cd.

Kapacitet

Mængden af ​​lagerkapacitet for en tom cd er for det meste irrelevant, når det kommer til kvalitet, men selvfølgelig bør en cd med større lagerkapacitet bruges, hvis man prøver at brænde materialer, der tager meget plads. Imidlertid er mange ældre cd-afspillere og -drev ikke i stand til at behandle noget mere end 80 minutter.

Farve og farvestoffer

Den reflekterende overflade på en tom cd kan komme i flere forskellige farver. Der er to lag til denne overflade. Basislaget fungerer bedst, hvis det er guldfarvet, men sølv betragtes også som acceptabelt. Det andet lag på en cd er farvet, normalt en blå nuance. Hvis det farvede lag interagerer med et guldlag, bliver det mindre sandsynligt, at skiven korroderes, hvilket forbedrer skivens samlede levetid. De bedste tomme cd'er har et guldunderlag og et mørkere blålignende farvestof til det andet lag.