Sådan konverteres PAL til NTSC med Nero

Medierne lagret på DVD'er (og VHS-bånd) kan formateres i en af ​​to standarder: NTSC og PAL. Kommercielle diske, der cirkuleres gennem Nord- og Sydamerika, offentliggøres ofte i NTSC-format (National Television Standards Committee). I mellemtiden er DVD'er, der distribueres i hele Europa, Australien og Asien, formateret med PAL-standarden (Phase Alternating Line). Da disse to standarder er konstrueret til forskellige transmissionsteknologier, deler de ikke de samme videoindstillinger. Selvom en PAL DVD ikke kan læses af en indenlandsk DVD-afspiller, kan amerikanske beboere rive mediet fra disken og konvertere det til NTSC-format med Nero Recode. Konverteringsværktøjet er inkluderet i Nero Multimedia Suite, en populær serie af DVD-authoring-produkter. Softwarens Nero Burning ROM-program kan også bruges til at offentliggøre den udpakkede video som en NTSC DVD.

Trin 1

Køb, download og installer Nero Multimedia Suite. Softwaren kan fås direkte fra udvikleren. (Se ressource 1)

Trin 2

Indsæt PAL DVD i computerens DVD-ROM-drev.

Trin 3

Start Nero Recode-applikationen. Klik på linket "Genkod dvd'er og videoer til Nero Digital" på programmets velkomstskærm. Tryk på knappen "Importer filer", og få adgang til mappen "VIDEO_TS" på din PAL DVD. Vælg mappen og tryk på knappen "Tilføj titel". Nero Recode scanner indholdet af disken.

Trin 4

Gå til fanen "Video" og tryk på knappen "Indstillinger". På programmeringsskærmen "Nero Digital Video Settings" skal du klikke på fanen "Framerate" og vælge "Custom Framerate". Åbn rullemenuen, og vælg "23.976." Hvis din PAL-kodede video har progressive rammer, skal du vælge "29.97."

Trin 5

Klik på fanen "Resize" for at skalere den PAL-kodede video til NTSC-opløsning. Vælg indstillingen "Tilpas størrelse" og indtast en bredde på 720 og en højde på 480. Tryk på "OK" -knappen for at lukke programmeringsskærmen "Nero Digital Video Settings".

Trin 6

Åbn rullemenuen "Profilkategori", og vælg "Nero Digital". Åbn rullemenuen "Profil", og vælg "Standard". For at optimere kodningsprocessen skal du åbne rullemenuen "Encoding Method" og vælge "High quality (2-pass)." Tryk på knappen "Næste".

Trin 7

Målret mod en gemt destination for den eksporterede NTSC-kodede videofil i vinduet "Brændindstillinger". Tryk på knappen "Brænd". Når afbrændingen er færdig, gemmes den NTSC-kodede video i den målrettede gemningsdestination.

Trin 8

Skub PAL DVD'en ud, og indsæt en tom DVD-R i computerens DVD-ROM-drev.

Trin 9

Start Nero Burning ROM-applikationen. Klik på "Tilføj videofiler" og få adgang til din eksporterede NTSC-kodede video i filvalgsvinduet. Dobbeltklik på filnavnet for at sende det til programmet. Tryk på knappen "Næste".

Trin 10

Åbn feltet "Vælg en menu" i skærmbilledet til redigering af menuer. Vælg en færdiglavet skabelon, eller opret en brugerdefineret version ved at føje dit eget billede til baggrunden. Tryk på knappen "Rediger menu ..." for at ændre skrifttypen og tilføje tekst. Gem redigeringerne, og tryk på knappen "Næste".

Trin 11

Brug fjernbetjeningsmodulet til at forhåndsvise videoen på NTSC DVD. Når simuleringen er overstået, skal du trykke på knappen "Næste".

Gem alle standardindstillinger, der vises på den brændende skærm. Tryk på knappen "Brænd". Når disken er oprettet, skubbes den automatisk ud af DVD-ROM-drevet.